Στην «Αρένα Μπαρουερί» το πρώτο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με σημείο αναφοράς πως τόσο η Οέστε όσο και η Κουϊαμπά, παραμένουν αήττητες μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Χαρακτηριστικό μάλιστα, πως σε περίπτωση νίκης οι φιλοξενούμενοι, θα βρεθούν στην κορυφή, έστω και με ένα ματς περισσότερο.

 


Πέντε βαθμοί για την Οέστε στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, με 1-1 στην πρεμιέρα στο Ρεσίφε απέναντι στην Σπορτ, στο οποίο ισοφάρισε μάλιστα στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, 2-0 ακολούθως φιλοξενώντας την Γκουαρανί, ενώ 0-0 το Σάββατο, στην εκτός έδρας μονομαχία της με την Οπεράριο. Μοιρασμένο και με σημαντικές ευκαιρίες εκατέρωθεν το ματς στην έδρα της Οπεράριο, στο οποίο το τελικό σκορ άφησε μια πικρή γεύση στις δύο αντιπάλους και στο οποίο μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν οι γκολκίπερ Σιμάο των γηπεδούχων και Ματέους Καβικιόλι για την Οέστε. Χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Στην άλλη πλευρά, επτά βαθμοί για την Κουϊαμπά, με 1-0 στην πρεμιέρα στη Σάντα Καταρίνα σε βάρος της Κρισιούμα, 2-1 ακολούθως φιλοξενώντας την Οπεράριο, ενώ 1-1 το Σάββατο για την ομάδα του 52χρονου Ιταμάρ Σούλε (φωτό), στην εντός έδρας μονομαχία της με την Παρανά. Πίσω στο σκορ η Κουϊαμπά στο ματς με την Παρανά στο πρώτο μόλις λεπτό, βλέποντας όμως στην συνέχεια να πιέζει ασφυκτικά την αντίπαλο της και να σώζει τελικά τον βαθμό με διαγώνιο σουτ του Φελίπε Μάρκες στο ενενήντα. Χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία, με γηπεδούχο την Οέστε.


Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, με ιδιαίτερα δύσκολη την προσέγγιση της με σημείο, μιλώντας για μονομαχία δύο αήττητων κα ταυτόχρονα σκληροτράχηλων ομάδων.

Πρόταση: G/G
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία