Μετρώντας το πρώτο διάστημα του πρωταθλήματος, καταλαβαίνουμε ότι και οι δύο ομάδες έχουν θέσει υψηλούς στόχους, ενώ μέχρι στιγμής έχουν ικανοποιήσει με την εικόνα τους στο γήπεδο.

 


Η Χάμαρμπι βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 14 πόντους και με νίκη σήμερα μπορεί να πιάσει ακομα και τη πρώτη θέση. Πρόκειται για μια ομάδα που βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, έχοντας συμπληρώσει τρεις συνεχόμενες νίκες, αλλά και τέσσερις στα πέντε τελευταία ματς. Εντός έδρας παραμένει αήττητη, έχοντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία, με τέρματα 8-3. Εντός έδρας, στα τρία απο τα τέσσερα ματς εμφανίστηκε το 2-3 γκολ.


Είναι χαρακτηριστικό να σημειώσουμε ότι στα επτά απο τα οκτώ ματς πρωταθλήματος σημειώθηκε goal.


Στα αγωνιστικά, η μοναδική απουσία αφορά του βασικού αμυντικού Φένγκερ, που έχει αγωνιστεί στα πέντε απο τα οκτώ παιχνίδια της ομάδας του.


Απο την άλλη πλευρά η Έστερσουντ στοχεύει φέτος να μπει στην πρώτη εξάδα και αν κρίνουμε απο τα όσα έχει δείξει, μπορεί να τα καταφέρει.


Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν αήττητοι για πέντε συνεχόμενα παιχνίδια, μετρώντας δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Εκτός έδρας έχουν 1-2-1 με τέρματα 2-3.


Επίσης αξίζει να σημειώσουμε ότι έχουν φέρει πέντε under 2.5 στα έξι τελευταία ματς, ενώ έχουν φέρει δύο συνεχομενες ισοπαλίες 1-1. Επίσης εκτός έδρας έχουν φέρει τέσσερα Under 2.5, ενώ τα τρία ήταν και no goal.


Προϊστορία: Αήττητη είναι η Έστερσουντ στα επτά τελευταία παιχνίδια της απεναντι στην αντίπαλο της. Συγκεκριμένα μετράει τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά και στις δύο έδρες.


Πρόταση: Η Έστερσουντ χάνει δύσκολα, αλλά η Χάμαρμπι βρίσκεται σε εξαιρετικό φεγγάρι.

Πρόταση: 2-3 γκολ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία