Η πορεία των δύο ομάδων δεν μπορεί να χαρακτηριστεί επιτυχημένη, αφού μέχρι σήμερα τα αποτελέσματα τους δεν είναι και τα καλύτερα δυνατά. Ειδικά η Χάλμσταντ βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις και αν συνεχίσει με τους ίδιους αρνητικούς ρυθμούς, τότε θα αντιμετωπίσει πρόβλημα με τη παραμονή της στην κατηγορία.

 

Η Νταλκουρτ βρίσκεται στην 10η θέση του πίνακα έχοντας 14 πόντους. Έχει σημειώσει τέσσερις νίκες σε 11 ματς, ενώ έχει υποστεί και πέντε ήττες. Είναι επίσης χαρακτηριστικό να τονίσουμε ότι στα πέντε τελευταία ματς έχει υποστεί δύο ήττες, ενώ παραμένει αήττητη στα τρία τελευταία ματς, έχοντας δυο νίκες και μια ισοπαλία. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της έφερε εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 με τη Νόρμπι. Εντός έδρας έχει τρεις νίκες και δύο ήττες σε πέντε παιχνίδια.


'Αξιο αναφοράς το γεγονός ότι και στα πέντε εντός έδρας ματς η Νταλκουρτ έχει φέρει ισάριθμα over 2.5. Επίσης έχει φέρει τρία over στα τέσσερα τελευταία, ενώ όλα ήταν over 1.5 στο ημίχρονο.


Η Χαλμσταντ απο την πλευρά της βρίσκεται στην 11η θέση του πίνακα, έχοντας τρεις νίκες σε 11 ματς.

 

Στο πιο πρόσφατο ματς έφερε λευκή ισοπαλία με την Βάστερας εντός έδρας. Εκτός έδρας έχει δύο νίκες και τρεις ήττες, με τέρματα 3-5. Αξίζει να σημειώσουμε ότι έχει φέρει τρία σερί no goal. Εκτός έδρας έχει φέρει τέσσερα under στα πέντε ματς που έχει δώσει. Προϊστορία: Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί μόλις δύο φορές.

 

Έφεραν ισάριθμα under 2.5, με τη Νταλκουρτ να μετράει μια νίκη και μια ισοπαλία.

 

Πρόταση: Η Νταλκουρτ δείχνει να είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, σε σχέση με τη αντίπαλο της, η οποια δυσκολεύεται πολύ στο γκολ.

 

Πρόταση: 1

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι