Στο Ντένβερ, το ματς που ανοίγει χρονικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο του Γκολντ Καπ, βλέποντας τόσο την Κούβα όσο και τη Μαρτινίκα να έρχονται από βαριές ήττες στην πρεμιέρα από το Μεξικό και τον Καναδά, αντίστοιχα.

 


Εξ ορισμού δύσκολη η αποστολή της Κούβας στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων απέναντι στο Μεξικό, χωρίς αυτό πάντως να αποτελεί άλλοθι για την εικόνα διάλυσης και το βαρύτατο 0-7. Πίσω στο σκορ η Κούβα στο δεύτερο μόλις λεπτό, με το Μεξικό να πετυχαίνει γενικότερα τέσσερα τέρματα στο πρώτο ημίχρονο και τρία στην επανάληψη, με το τελευταίο στο ογδόντα. Χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Στην άλλη πλευρά, μπορεί η Μαρτινίκα να πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στα προκριματικά και να πήρε το εισιτήριο για το Γκολντ Καπ, με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς, ωστόσο εντελώς διαφορετικά τα δεδομένα στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων, καθώς ο Καναδάς δεν ήταν ούτε Πουέρτο Ρίκο, ούτε Αντίγκουα, ούτε Γουαδελούπη. Ανταγωνιστική η Μαρτινίκα μόνο στο πρώτο ημίωρο στο ματς με τον Καναδά, με το 0-1 ακολούθως από τον αντίπαλο της, στο τριακοστό τρίτο λεπτό, ενώ λευκή πετσέτα ουσιαστικά στο 0-2, στο πενήντα τρία. Χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Προϊστορία: Οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες για πρώτη φορά σε Γκολντ Καπ. Παρόλα αυτά, υπάρχουν δύο ματς την τελευταία δεκαετία, αλλά για το κύπελλο Καραϊβικής, με 1-0 για την Κούβα το 2010, ενώ επικράτηση με το ίδιο σκορ για τη Μαρτινίκα, δύο χρόνια αργότερα.


Επιλογή μου το «διπλό», ποντάροντας στην ελαφρώς καλύτερη ομάδα του συγκεκριμένου ζευγαριού, εκτιμώντας πως είναι ευκαιρία για τη Μαρτινίκα να πάρει μια νίκη, περισσότερο γοήτρου, καθώς είναι δύσκολο βέβαια να ελπίζει πως θα αφήσει εκτός των προημιτελικών το Μεξικό ή τον Καναδά.

Πρόταση: 2
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία