Για δύο αποτελέσματα παίζει η Αγγλια απόψε, προκειμένου να πάρει τη πρωτιά του ομίλου και να έχει ευνοϊκό αντίπαλο στην συνέχεια της διοργάνωσης. Ο βαθμός όμως ευνοεί και την Ιαπωνία, προκειμένου να μην χάσει την 2η θέση.


Μπορεί βέβαια να τερματίσει στην 3η θέση (στο σενάριο αυτό πρέπει να χάσει και η Αργεντινή να κερδίσει με δύο γκολ διαφορά) πάντως, οι βαθμοί που έχει συγκεντρώσει της αρκούν. Αν μείνει στην 2η θέση (με ήττα ή ισοπαλία) θα παίξει με Καναδά ή Ολλανδία, στη φάση των νοκ άουτ.


Η Ιαπωνία μόλις την προηγούμενη (δεύτερη) αγωνιστική πέτυχε τη πρώτη της νίκη, κερδίζοντας τη Σκωτία με 2-1. Νωρίτερα είχε φέρει ισοπαλία με τη Αργεντινή και πλεον είναι καβάλα στο άλογο για τη πρόκριση.


Αξίζει να αναφέρουμε ότι έχει "κτίσει" ένα σερί πέντε αγώνων χωρίς ήττα σε ομίλους Μουντιάλ. Είναι χαρακτηριστικό επίσης ότι στα 11 τελευταία ματς έχει οκτώ νίκες και μόλις μια ήττα.


Η Αγγλία του Φιλ Νέβιλ κατάφερε να σημειώσει ακόμα μια νίκη, αυτή τη φορά απέναντι στη Αργεντινή με 1-0. Έκανε το δύο στα δύο και πλεον έχει προκριθεί. Απλά δεν γνωρίζει σε ποια θέση θα τερματίσει. Με νίκη ή ισοπαλία παίρνει την 1η θέση. Με ήττα όμως θα τερματίσει στην 2η θέση και θα παίξει με μία εκ των Καναδά ή Ολλανδία. Προκρίθηκε για 5η φορά σε νοκ-άουτ φάση, όσες φορές δηλαδή έχει συμμετάσχει.


Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Αγγλία είχε αποκλειστεί πριν τέσσερα χρόνια απο την Ιαπωνία, στη ημιτελική φάση της διοργάνωσης. Να τονίσουμε επίσης ότι τα τρία από τα πέντε μεταξύ τους ματς έχουν λήξει με over 2.5


Προϊστορία: Σε τρεις μεταξύ τους αναμετρήσεις σε Μουντιάλ, οι δύο ομάδες έχουν από μια νίκη.


Πρόταση: Η Ιαπωνία μάλλον 'καίγεται" περισσότερο για να μην χάσει την 2η θέση. Είναι πάντως ένα ματς στο οποίο αμφότερες "βολεύονται " και με την ισοπαλία.

Πρόταση: Χ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία