Όπως αναμενόταν πριν την έναρξη του τουρνουά, οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, από την στιγμή που στον ίδιο όμιλο υπάρχουν οι Ηνωμένες Πολιτείες και ο Παναμάς.

 

Μετά απο δύο παιχνίδια στον όμιλο, οι δύο ομάδες δεν έχουν καταφέρει να πάρουν κάποιο βαθμό και σήμερα παίζουν για να σπάσουν το ρόδι. Πρόκειται για δύο αδύναμερς ομάδες που δεν μπόρεσαν να κοιτάξουν στα μάτια, τις άλλες δύο και γνώρισαν ήττες στα παιχνίδια που έδωσαν.


Το Τρινιταντ έχασε 2-0 απο τον Παναμά και 6-0 απο τις ΗΠΑ και δεν έχει καταφέρει να σκοράρει. Στοχεύει αρχικά σε αυτό σήμερα.


Οι τυπικά γηπεδούχοι έχουν σκοράρει στα τέσσερα απο τα έξι τελευταία παιχνίδια τους στον θεσμό, ενώ τα τρία απο τα έξι στη διοργάνωση ήρθαν over 2.5.


Η Γουιανα απο την πλευρά της προσπάθησε να φανεί ανταγωνιστική, αλλά το πρόσημο ήταν μάλλον αρνητικό. Πάντως στο ματς με τον Παναμά, κατάφερε να σκοράρει δύο φορές, αλλά δέχτηκε τέσσερα τέρματα, χωρίς να μπορέσει να κάνει κάτι καλύτερο. Τουλάχιστον έζησε τη χαρά της επίτευξης δύο τερμάτων, σε σχέση με τον αντίπαλο.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Γουιάνα έχει φέρει οκτώ over 2.5 στα 10 τελευταία παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Επίσης έχει δεχτεί γκολ στα 12 απο τα τελευταία 15 ματς.


Προϊστορία: Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί οκτώ φορές στο παρελθόν. Τέσσερις νίκες μετράει το Τρινιταντ και μολις μια η Γουιάνα.


Πρόταση: Απείθαρχες και οι δύο ομάδες θα ψάξουν τη νίκη για να αποχαιρετήσου τη διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι.

Πρόταση: Over 2.5
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία
Αποδέχομαι