Μίνι ντέρμπι Παουλίστα στο «Σάντα Κρουζ» του Ριμπεϊράο Πρέτο, ανάμεσα στην τοπική Μποταφόγκο ΣΠ και την Οέστε, με τους γηπεδούχους στα ψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα, την στιγμή που η Οέστε έχει «μαξιλαράκι» τεσσάρων βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη.

 


Δύο συνεχόμενες ήττες για τη Μποταφόγκο ΣΠ, με θετικό πάντως, παρά το εντός 0-2 από την Κλαμπ Ρεγκάτας και το 2-3 στην Κοριτίμπα από την ομώνυμη ομάδα, πως δεν έχασε την επαφή της με τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Προβάδισμα δύο τερμάτων για την Κοριτίμπα στο πρώτο τέταρτο της μεταξύ τους μονομαχίας, με τη Μποταφόγκο ΣΠ όμως να δείχνει σημάδια αντίδρασης, μειώνοντας αρχικά με τον Νάντσον στο τριάντα δύο, ισοφαρίζοντας στην συνέχεια, στο τεσσαρακοστό τέταρτο λεπτό. Παρόλα αυτά, χωρίς «απάντηση» στην επανάληψη, στο τρίτο τέρμα της Κοριτίμπα, στο πεντηκοστό τέταρτο λεπτό. Δύο νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες για τη Μποταφόγκο ΣΠ, σε έξι ματς στο πρωτάθλημα στο «Σάντα Κρουζ», ενώ τιμωρημένος για σήμερα, ο δεξιός μπακ Λούκας.


Στον αντίποδα, αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών για την Οέστε, η οποία μετά και το 2-2 μεσοβδόμαδα στο Μασεϊό απέναντι στην τοπική Κλαμπ Ρεγκάτας, βρέθηκε στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Δύο φορές πίσω στο σκορ η Οέστε στο συγκεκριμένο ματς, δείχνοντας όμως χαρακτήρα, «απαντώντας» δύο φορές, με την δεύτερη, στο ογδοηκοστό δεύτερο λεπτό, με τον Φάμπιο. Είχαν προηγηθεί, το εντός 0-0 με την πρωτοπόρο Μπραγκαντίνο, το 0-0 στο Μπέλο Οριζόντε με την τοπική Αμέρικα Μινέιρο και το 1-0 φιλοξενώντας τη Λοντρίνα. Πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες για την ομάδα του 34χρονου Ρενάν Φρέιτας (φωτό), σε επτά ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Προϊστορία: Τρεις νίκες για τη Μποταφόγκο ΣΠ και μία ισοπαλία, σε τέσσερα ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Οέστε, όλα σε επίπεδο τοπικού πρωταθλήματος Παουλίστα.


Απαγορευτική η προσέγγιση σημείου, από την στιγμή που μιλάμε για μίνι ντέρμπι Παουλίστα, ειδικά από την στιγμή που η έδρα της απρόβλεπτης Μποταφόγκο ΣΠ δεν αποτελεί φόβητρο, ειδικότερα όταν η σκληροτράχηλη Οέστε τρέχει αήττητο σερί.

Πρόταση: Over 2,5
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία