Σπουδαίο βαθμολογικά ματς, με εκ διαμέτρου αντίθετη την εικόνα και την πορεία των δύο ομάδων, με την Κάλμαρ από πέντε συνεχόμενες ήττες, δίνοντας πλέον μάχη παραμονής, την στιγμή που η Χάμαρμπι μετράει τέσσερα σερί τρίποντα, πλησιάζοντας απρόσμενα σε απόσταση βολής από την πρώτη τριάδα.

 


Πέντε συνεχόμενες ήττες όπως προαναφέρθηκε για την Κάλμαρ, με οδυνηρό, τουλάχιστον έτσι όπως προήλθε, το 1-2 της περασμένης εβδομάδας στην έδρα της Έλφσμποργκ, με το οποίο «υποχώρησε» ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα. Μπροστά στο σκορ η Κάλμαρ με πέναλτι του Φρέλινγκ στο σαράντα ένα, στο ματς στην έδρα της Έλφσμποργκ, δείχνοντας όμως στην συνέχεια τάσεις «αυτοχειρίας», καθώς κατάφερε να μην πάρει τίποτα από τον συγκεκριμένο αγώνα, με το 1-1 για την αντίπαλο της στο ογδόντα επτά και την ολική ανατροπή στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων. Μία νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες για την Κάλμαρ, σε οκτώ ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ τιμωρημένος για σήμερα, ο στόπερ από το Κόσοβο, Αλίτι.


Στην άλλη πλευρά, πραγματική καταιγίδα το τελευταίο διάστημα η Χάμαρμπι, η οποία έρχεται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες και με ενεργητικό μάλιστα 20 τερμάτων. Πιο συγκεκριμένα, 6-2 φιλοξενώντας την Φάλκενμπεργκ, 2-3 ακολούθως στην έδρα της Σούντσβαλ, εντός 5-2 στην συνέχεια σε βάρος της Έλφσμποργκ, ενώ επιβλητικό 6-1 εκτός την περασμένη εβδομάδα στη μονομαχία της με την Εσκιλστούνα. Πίσω στο σκορ στο ματς με την Εσκιλστούνα στο δωδέκατο λεπτό, με την Χάμαρμπι όμως να «τιμωρεί» στην συνέχεια την αντίπαλο της με έξι τέρματα, με τα τρία εξ αυτών από τον Ντούρντιτς. Τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες για την Χάμαρμπι, σε εννέα ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Κάλμαρ και δύο ισοπαλίες, σε πέντε ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Χάμαρμπι. Σημείο αναφοράς, πως τελευταίο «διπλό» για την Χάμαρμπι ήταν το 2-1 του 2004.


Χαμηλή η τιμή που συνοδεύει την Χάμαρμπι, παρά την καλύτερη αγωνιστική κατάσταση σε σχέση με την προβληματική Κάλμαρ. Δεδομένο πως κάθε ματς, ειδικά εντός, έχει χαρακτήρα «τελικού» για την Κάλμαρ, ενώ 15 χρόνια χωρίς «διπλό» η Χάμαρμπι σε βάρος της σημερινής της αντιπάλου. Ειδικό στοίχημα τερμάτων η επιλογή μου, κρατώντας φυσικά, επιφυλακτική στάση.

Πρόταση: Over 2,5
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία