Με ξεχωριστό βαθμολογικό ενδιαφέρον το συγκεκριμένο ματς, καθώς η ουραγός Στρόμσγκοντσετ δίνει μάχη επιβίωσης, την στιγμή που με νίκη η Μπόντο Γκλιμτ θα βρεθεί στο -4 από την πρωτοπόρο Μόλντε, έχοντας δύο ματς λιγότερα.

 


Ήττα με 1-2 την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της Λίλεστρομ, βλέποντας με το αποτέλεσμα αυτό την Στρόμσγκοντσετ όχι μόνο να συμπληρώνει έξι αγωνιστικές χωρίς τρίποντο, αλλά να εδραιώνεται ταυτόχρονα στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Σε ρηχά νερά η Στρόμσγκοντσετ στο μεγαλύτερο μέρος του συγκεκριμένου ματς, παίζοντας μάλιστα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, με αφέλεια, δίνοντας την ευκαιρία στη Λίλεστρομ να βρει δίχτυα, στο τεσσαρακοστό δεύτερο και το τεσσαρακοστό πέμπτο λεπτό. Ελαφρώς βελτιωμένη στην επανάληψη, όχι όμως τόσο ώστε να αποφύγει την ήττα, παρά τη μείωση του σκορ, από την κοντινή προβολή του Τόκσταντ, στο εβδομηκοστό τρίτο λεπτό. Δύο νίκες, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες για την Στρόμσγκοντσετ, σε επτά ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Στην άλλη πλευρά, επιβλητικό 5-1 φιλοξενώντας την Ρανχάιμ, βλέποντας τη Μπόντο Γκλιμτ όχι μόνο να επιστρέφει στα τρίποντα, αλλά να ξεσπάει ή να βγάζει σημάδια αντίδρασης, αν προτιμάτε, για το πολύ βαρύ 0-6 που είχε προηγηθεί στην έδρα της Βαλερένγκα. Κυρίαρχος η Μπόντο Γκλιμτ φυσικά στο συγκεκριμένο ματς, στο οποίο άνοιξε το σκορ εικοστό τέταρτο λεπτό με τον Λαγιούνι και στο οποίο έφτασε στο 2-0 με τον ίδιο παίκτη στο εξήντα επτά, αφού προηγουμένως είχε πετάξει στα σκουπίδια αρκετές ευκαιρίες. Η μείωση του σκορ από την αντίπαλο της, κόντρα στην ροή του αγώνα, στο εβδομήντα οκτώ, με τη Μπόντο Γκλιμτ όμως καταιγίδα στο τελευταίο δεκάλεπτο, όπου με τρία ακόμα τέρματα, μετέτρεψε τη νίκη της σε θρίαμβο. Τρεις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες για τη Μπόντο Γκλιμτ, σε έξι ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ τιμωρημένος για σήμερα, ο μπακ – χαφ Μόμπεργκ.


Προϊστορία: Πέντε νίκες για την Στρόμσγκοντσετ, σε ισάριθμα ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας τη Μπόντο Γκλιμτ.


Η βαθμολογική εικόνα των δύο ομάδων, εκ πρώτης όψεως, σε οδηγεί στο «διπλό». Παρόλα αυτά, κάθε ματς για την Στρόμσγκοντσετ έχει χαρακτήρα «τελικού», ειδικά στο «σπίτι» της, ενώ πολύ καλή η προϊστορία της την τελευταία δεκαετία ως γηπεδούχος απέναντι στην απρόβλεπτη εκτός έδρας Μπόντο Γκλιμτ.

Πρόταση: Over 2,5
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία