Διαφορετικοί οι στόχοι των δύο ομάδων, με την Κρίστιανσουντ στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη, ψάχνοντας φυσικά την όσο πιο γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής, την στιγμή που η Οντ με νίκη θα βρεθεί στο -1 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Μόλντε.

 


Ικανοποιημένη από τον ένα βαθμό της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα της Βαλερένγκα η Κρίστιανσουντ, η οποία βρίσκεται πλέον στο +7 όπως προαναφέρθηκε από την επικίνδυνη ζώνη. Μπροστά στο σκορ η Κρίστιανσουντ στο όγδοο μόλις λεπτό στο συγκεκριμένο ματς, βλέποντας πάντως στην συνέχεια να πατάει σε αυτό της το προβάδισμα και να προσπαθεί περισσότερο να διατηρήσει το μηδέν παθητικό, παρά να απειλήσει για ένα δεύτερο τέρμα. Το 1-1 από την Βαλερένγκα στο εβδομήντα έξι, με την Κρίστιανσουντ πάντως να αντέχει την πίεση της αντιπάλου της, μένοντας ικανοποιημένη στο τέλος όπως προαναφέρθηκε με τον ένα βαθμό. Τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα για την Κρίστιανσουντ, σε έξι ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Στην αντίπερα όχθη, δύσκολο αλλά ταυτόχρονα πολύτιμο 2-1 φιλοξενώντας τη Λίλεστρομ, το οποίο διατήρησε την Οντ στο -4 από την κορυφή, έχοντας μάλιστα ένα ματς λιγότερο από την πρωτοπόρο Μόλντε. Κυρίαρχος στο μεγαλύτερο μέρος του συγκεκριμένου ματς η Οντ, η οποία πάντως βρέθηκε πίσω στο σκορ, κόντρα στην ροή του αγώνα, στο πεντηκοστό δεύτερο λεπτό. Παρόλα αυτά, αντεπίθεση διαρκείας και ασφυκτική πίεση από την Οντ στην αντίπαλο της, ισοφαρίζοντας αρχικά με τον Ρασάνι στο εξήντα πέντε, πραγματοποιώντας ακολούθως την ανατροπή με τον Μπόρβεν, εννέα λεπτά πριν το φινάλε. Δύο νίκες, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες για την Οντ, σε επτά ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Προϊστορία: Μία νίκη για την Οντ, το 2-1 στον 4ο γύρο του φετινού κυπέλλου και δύο ισοπαλίες, σε τρία ματς την τελευταία δεκαετία, με γηπεδούχο την Κρίστιανσουντ.


Ιδιαίτερα δύσκολη η αποστολή της Οντ, ειδικά από την στιγμή που χάνει αρκετή από την δύναμη της μακριά από το γήπεδο της. Παρόλα αυτά, αν θέλει να έχει ελπίδες για τον τίτλο, θα πρέπει να κάνει μεγάλα «διπλά» ή να αρχίσει να κερδίζει πάλι, αν προτιμάτε, μακριά από το γήπεδο της.

Πρόταση: 2
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία