Μονομαχία με φόντο την παραμονή, με τη Λίλεστρομ, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, στην 10η θέση με 18 βαθμούς και τη Μιοντάλεν στην 12η με έναν λιγότερο, με τους γηπεδούχους στο +2 και τους φιλοξενούμενους στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη, αντίστοιχα.

 


Με σκυμμένο το κεφάλι την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της Οντ, με τη Λίλεστρομ από νίκη σε ήττα και το αντίστροφο στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Πιο συγκεκριμένα, 4-0 φιλοξενώντας την Τρόμσο, βαρύ 2-5 ακολούθως στην έδρα της Κρίστιανσουντ, 2-1 εντός στην συνέχεια σε βάρος της ουραγού Στρόμσγκοντσετ, καταλήγοντας στο 1-2 της προηγούμενης αγωνιστικής από την Οντ. Σε παθητικό ρόλο στο μεγαλύτερο μέρος του συγκεκριμένου ματς, με τη Λίλεστρομ πάντως να παίρνει κεφάλι στο σκορ, κόντρα στην ροή του αγώνα, στο πεντηκοστό δεύτερο λεπτό με τον Έντερμαρκσμπακεν (φωτό). Παρόλα αυτά, αντεπίθεση διαρκείας και ασφυκτική πίεση στην συνέχεια από την Οντ, η οποία ισοφάρισε αρχικά στο εξήντα πέντε και η οποία πραγματοποίησε την ανατροπή, εννέα λεπτά πριν το φινάλε. Τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες για τη Λίλεστρομ, σε οκτώ ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Στην άλλη πλευρά, 2-2 στην έδρα της Τρόμσο, με τη Μιοντάλεν αήττητη για έκτη συνεχόμενη αγωνιστική και στο +1 πλέον από την επικίνδυνη ζώνη. Σε ρηχά νερά η Μιοντάλεν στο ματς στην έδρα της Τρόμσο, στο οποίο είδε την αντίπαλο της με προβάδισμα δύο τερμάτων, στο πεντηκοστό πρώτο λεπτό. Παρόλα αυτά, αγωνιστική αφύπνιση για τη Μιοντάλεν μετά το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων, «απαντώντας» μέχρι το εξηκοστό έβδομο λεπτό με δύο γκολ, ψάχνοντας μάλιστα στην συνέχεια μέχρι το φινάλε και για την ανατροπή. Μία νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες για τη Μιοντάλεν, σε οκτώ ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Προϊστορία: Επικράτηση με 3-0 για τη Λίλεστρομ το 2015, στο μοναδικό ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας τη Μιοντάλεν.


Λεπτές οι ισορροπίες, παρά το γεγονός πως ο παράγοντας έδρα δίνει ένα ελαφρύ προβάδισμα στη Λίλεστρομ, καθώς η Μιοντάλεν τρέχει αήττητο σερί, αλλά έβγαλε ταυτόχρονα και χαρακτήρα στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής, όταν βρέθηκε με δύο τέρματα πίσω στο σκορ απέναντι στην Τρόμσο.

Πρόταση: G/G
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία