Καμία απο τις δύο ομάδες δεν εμπνέει εμπιστοσύνη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, αφού αμφότερες μετρούν από μια νίκη με μέτριες εμφανίσεις.


Οι γηπεδούχοι μάλιστα κατάφεραν να αποκλειστουν από το Λιγκ Καπ, παίζοντας παράταση και πέναλτι με τη Μπεζιέρ, ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας. Υπάρχει προβληματισμός στην ομάδα, η οποία θέλει απόψε να σημειώσει την 2η νίκη της στο πρωτάθλημα.


Η Οσέρ μετράει πέντε συνεχόμενα no goal σε φιλικά και επίσημα ματς, ενώ μέσα στην έδρα της έχει φέρει οκτώ under 2.5 σε εννιά ματς πρωταθλήματος. Πρέπει να σημειώσουμε ότι έχουν προκύψει και αρκετά προβλήματα απουσιών.


Συγκεκριμένα, εκτός μένουν οι Φομπά (Μ, 2/0), Μπαρέτο (Μ, 3/0), Ενγκαντό (Μ, 1/0), Γιαταρά (Ε, 3/0).


Η Γκινγκάμπ δεν τα πάει καλύερα, αφού δεν έχει καταφέρει να μπει στο κλίμα της κατηγορίας, έχοντας υποβιβαστεί. Πάντως στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της δέχτηκε τέσσερα γκολ απο τη Όρλεαν για το Λιγκ Καπ και αποκλείστηκε. Θυμιζουμε ότι πέρυσι έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης.


Στο πρωτάθλημα πάντως κατάφερε πριν το ματς για το Λιγκ Καπ να κερδίσει για πρώτη φορά με 1-0 την Όρλεαν. Ήταν μάλιστα η πρώτη της νίκη από τον Μάρτιο.
Στα αγωνιστικά, τιμωρημένος είναι ο στόπερ Κερμπράτ (3/0), ενώ τραυματίας είναι ο δεξιός μπακ Μελό (3/1).


Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Γκινγκάμπ έχει βρει δίχτυα στα τρία απο τα τέσσερα επίσημα ματς που έχει δώσει.


Προϊστορία: Μοιρασμένη η προϊστορία στα οκτώ τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια. Η Οσέρ μετράει τέσσερις νίκες και η Γκινγκάμπ τρεις.


Πρόταση: Δεν υπάρχει καμία εμπιστοσύνη στις δύο ομάδες. Πρωταρχικός τους στόχος είναι να μη χάσουν.

Πρόταση: Χ

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία