Στο «Ρέι Πελέ» του Μασεϊό, το πρώτο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, βρίσκοντας την τοπική Κλαμπ Ρεγκάτας στην 9η θέση με 30 βαθμούς, δύο περισσότερους από την 11η στον βαθμολογικό πίνακα, σημερινή της αντίπαλο.

 


Ήττα με 1-2 για την Κλαμπ Ρεγκάτας την Παρασκευή που μας πέρασε φιλοξενώντας την Παρανά, βλέποντας την ομάδα του Μασεϊό όχι μόνο να χάνει την ευκαιρία να βρεθεί στην πρώτη τετράδα, αλλά να πετάει στα σκουπίδια ταυτόχρονα το «διπλό» που είχε προηγηθεί στην έδρα της Λοντρίνα. Καλύτερη η Κλαμπ Ρεγκάτας στο πρώτο ημίχρονο στο ματς με την Παρανά, στο οποίο βρέθηκε δίκαια μπροστά στο σκορ, με το εντός περιοχής γυριστό βολέ του Φελίπε Φερέιρα, στο εικοστό τέταρτο λεπτό. Παρόλα αυτά, ανέλπιστη ανατροπή στην επανάληψη από την Παρανά στο τελευταίο τέταρτο του ματς, χωρίς μάλιστα η Κλαμπ Ρεγκάτας να είναι χειρότερη της αντιπάλου της. Τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και έξι ήττες για την Κλαμπ Ρεγκάτας, σε 11 ματς στο πρωτάθλημα στο Μασεϊό, ενώ τιμωρημένος για σήμερα, ο μέσος Ουέσλεϊ.


Στην άλλη πλευρά, πολύτιμο 1-0 φιλοξενώντας τη Λοντρίνα, το οποίο έδωσε την ευκαιρία στη Μπραζίλ Πελότας να βρεθεί στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη. Πιο εύκολη η επικράτηση της Μπραζίλ Πελότας στο ματς με τη Λοντρίνα, σε σχέση με αυτό που δείχνει το τελικό σκορ, σε ένα ματς στο οποίο άνοιξε το σκορ στο έβδομο μόλις λεπτό, με κοντινό πλασέ του Έντνεϊ και στο οποίο δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα από την φλύαρη αντίπαλο της. Δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες για τη Μπραζίλ Πελότας, σε δέκα ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Μπέντο Φρέιτας», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Προϊστορία: Δύο νίκες για τη Μπραζίλ Πελότας και μία ισοπαλία, σε τρία ματς την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Κλαμπ Ρεγκάτας.


Αδικαιολόγητος ο τίτλος του φαβορί, τουλάχιστον στο σετ των τιμών, στην απρόβλεπτη Κλαμπ Ρεγκάτας, ειδικά από την στιγμή που φιλοξενεί ένα απελευθερωμένο από το άγχος και ταυτόχρονα επικίνδυνο αντίπαλο, ειδικότερα όταν το «Ρέι Πελέ» σαν έδρα δεν φοβίζει.

Πρόταση: G/G
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία