Μονομαχία με φόντο την παραμονή στο «Ιντεπεντένσια» του Μπέλο Οριζόντε, με την τοπική Αμέρικα Μινέιρο στο +4 και την Κρισιούμα στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ κοινό τους σημείο, πως αμφότερες προέρχονται από δύο συνεχόμενες λευκές ισοπαλίες.

 


Αήττητο εννέα αγωνιστικών για την Αμέρικα Μινέιρο, η οποία κόλλησε πάντως στο 0-0 τόσο πριν δέκα μέρες φιλοξενώντας την Οπεράριο όσο και το περασμένο Σάββατο στο έδρα της Μποταφόγκο ΣΠ. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στο ματς στην έδρα της Μποταφόγκο ΣΠ, περισσότερες και πιο σημαντικές πάντως για την Αμέρικα Μινέιρο, στην οποία έμεινε λογικά μία πικρή γεύση, τουλάχιστον βάσει εικόνας, από το μεταξύ τους 0-0. Τρεις νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και τέσσερις ήττες για την Αμέρικα Μινέιρο, σε δέκα ματς στο πρωτάθλημα στο «Ιντεπεντένσια», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Στην αντίπερα όχθη, 0-0 για την Κρισιούμα τόσο στην έδρα της Κουϊαμπά όσο και την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την Πόντε Πρέτα, βλέποντας την ομάδα της Σάντα Καταρίνα να διατηρείται, έστω και οριακά, εκτός επικίνδυνης ζώνης. Καλύτερη αλλά φλύαρη στο πρώτο ημίχρονο με την Πόντε Πρέτα η Κρισιούμα, ενώ κυρίαρχος και με σημαντικές ευκαιρίες στην επανάληψη, αδυνατώντας όμως να βρει έστω και μια φορά τα δίχτυα και να κερδίσει την πολύ παθητική και ευχαριστημένη, βάσει εικόνας, με τον ένα βαθμό, αντίπαλο της. Μία νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες για την Κρισιούμα, σε δέκα ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Εριμπέρτο Ούλσε», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Προϊστορία: Δύο νίκες για την Αμέρικα Μινέιρο και μία ισοπαλία, σε τρία ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Κρισιούμα.


Επιλογή μου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, παρά το γεγονός πως απέναντι υπάρχει η ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα, Κρισιούμα.

Πρόταση: 1
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία