Αργεντινή - Σερβία

 

Επιλογές που αποδίδουν δεν αλλάζουν, οπότε και πάλι θα πάμε στην λογική Μπογκντάνοβιτς. Ο σταρ της Σερβίας ήταν σε δαιμονιόδη κατάσταση κόντρα στους Ισπανούς και έχει αποδείξει πως είναι… γεννημένος για τα δύσκολα. Έτσι η πρότασή μας είναι ο OVER 19,5 πόντοι του Μπογκντάνοβιτς.

 

Πρόταση Μπογκντάνοβιτς OVER 19,5 πόντοι με απόδοση 19,5

 

Ακόμα μια πρόταση από το παιχνίδι των Σέρβων με τους Αργεντίνους και επιμένουμε στον Μπογκντάνοβιτς. Ο Σέρβος στα τελευταία παιχνίδια φαίνεται πως έχει βρει τον τρόπο να μαζεύει τα ριμπάουντ με μεγάλη ευκολία. 10 είχε απέναντι στους Ισπανούς. Έτσι λοιπόν θα προτείνουμε και το OVER 3,5 ριμπάουντ του Σέρβου.

 

 

Πρόταση Μπογκντάνοβιτς OVER 3,5 ριμπάουντ με απόδοση 1,88

 

Ισπανία – Πολωνία

 

Οι Ισπανοί δεν αναμένεται να έχουν πρόβλημα απέναντι στους μαχητικούς Πολωνούς, οι οποίοι έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες που είχαν στην αρχή της διοργάνωσης. Αυτό σημαίνει πως οι Ισπανοί δεν θα… πιεστούν στο παιχνίδι, προκειμένου να έχουν περισσότερες δυνάμεις στα ημιτελικά. Αυτό σημαίνει πως ο Ρούμπιο, ο οποίος είναι και ο ηγέτης των Ισπανών φέτος δεν θα πατήσει πολύ ώρα στο παρκέ, οπότε η πρότασή μας είναι: 

 

Πρόταση: UNDER 14,5 πόντοι του Ισπανού NBAer.

 

Πρόταση Ρούμπιο UNDER 14,5 πόντους με απόδοση 1,93
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία