Μόνο σε θαύμα ελπίζει Μαυροβούνιο, την ίδια ώρα που η Τσεχία θέλει την νίκη κι ελπίζει σε "δώρο" από τους Άγγλους.

 


Η εικόνα των γηπεδούχων δεν είναι αυτή που αρκετοί περίμεναν. Το Μαυροβούνιο μάλλον απογοητεύσει. Δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά την προκριματική φάση, αφού αγνοεί τη νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές έχοντας ρεκόρ 0-2-2. Μάλιστα έχει δεχτεί 10 γκολ ένα λιγότερο απο την χειρότερη αμυντικά Βουλγαρία. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, με τέτοια αποτελέσματα που έχει δύσκολα μπορεί να κοιτάξει πιο ψηλά.

 

Σήμερα πάντως παίζει το τελευταίο του χαρτί, αν θέλει να μπει και παλι στο κόλπό. Αν τα καταφέρει να φτάσει τους πέντε πόντους και ελπίζε ότι το Κόσοβο θα χάσει απο την Αγγλία.


Είχε ρεπό την προηγούμενη αγωνιστική και έτσι το τελευταίο της παιχνίδι ήταν τον Ιούνιο, όπου γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 στη Τσεχία. Την Πέμπτη έδωσε φιλικό παιχνίδι με την Ουγγαρία, την οποία κέρδισε με 2-1 εντός έδρας


Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα τέσσερα απο τα πέντε τελευταία παιχνίδια έληξαν με 2-3 γκολ.
Άξια της μοίρας της ήταν η Τσεχία, η οποία προέρχεται απο ήττα με 2-1 απο το Κόσοβο , την προηγούμενη αγωνιστικη. Έμεινε έτσι στην 3η θέση του ομίλου, δύο βαθμούς πίσω από το Κόσοβο. Έτσι η νίκη μοιάζει επιτακτική για τους φιλοξενούμενους, αφού έχουν την ευκαιρία να πιάσουν την 2η θέση, σε περίπτωση που η Αγγλία ηττηθεί απο το Κόσοβο.
Στα αγωνιστικά, δεν έχουν προκύψει νέα προβλήματα. Δεν κλήθηκαν οι αναπληρωματικοί επιθετικοί Βίντρα (Μπέρνλι) και Κόζακ (Σπάρτα Πράγας) που βρίσκονταν στην αποστολή στα παιχνίδια του Ιουνίου.

 

Προϊστορία: Η Τσεχία μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς απέναντι στην αντίπαλο της.


Πρόταση: Καμία απο τις δύο ομάδες δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Ευάλωτη αμυντικά η ομάδα του Μαυροβουνίου.

Πρόταση: goal
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία