Το Λουξεμβούργο που έχει μαζέψει τέσσερις βαθμούς στον όμιλο, φιλοξενεί την ισόβαθμη Σερβία, η οποία προσπαθεί να προλάβει το εισιτήριο της πρόκρισης.


Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκονται οι Σέρβοι που ελπίζουν να κάνουν το 3 στα 3 στα επόμενα παιχνίδια, πριν αντιμετωπίσουν τον Νοέμβριο την πρωτοπόρο του ομίλου Ουκρανία.
Έχουν ακόμα μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης αφού η Ουκρανία έχει ξεφύγει και απέναντι στην Πορτογαλία έχει παίξει και τα δύο παιχνίδια της έχοντας πάρει μόλις ένα βαθμό.


Αυτή την στιγμή έχουν μόλις μια νίκη σε τέσσερα παιχνίδια, ενώ έχασαν με το βαρύ 4-2 απο την Πορτογαλία, την προηγούμενη αγωνιστική. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι έχει δεχτεί 11 γκολ στον όμιλο, τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα.


Αρκετές αλλαγές θα κάνει την ενδεκάδα ο νέος προπονητής και δεν υπολογίζει τους τραυματίες Γιόβιτς και Τάντιτς.


Αξίζει να σημειώσουμε οτι η Σερβία έχει φέρει τέσσερα over 2.5 στα έξι τελευταία, καθώς και έξι goal στα επτα τελευταία.


Το Λουξεμβούργο ηττήθηκε από την Ουκρανία στο τελευταίο χρονικά επίσημο ματς (10 Ιουνίου), πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 1-0. Την Πέμπτη έδωσε φιλικό παιχνίδι με τη Βόρειο Ιρλανδία, στο οποίο επίσης ηττήθηκε με το ίδιο σκορ, 1-0.


Στα αξιοσημείωτο είναι πως οι ήττες της είναι αξιοπρεπείς αφού δεν ξεφεύγει το σκορ και χάνει μόλις με ένα γκολ διαφορά.


Πρόταση: Δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο για απώλεια της Σερβιας, αν θέλει να πρωταγωνιστήσει.

Πρόταση: 2 & over 2.5
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία