Σπουδαίο βαθμολογικά ματς στο «Σέρα Ντουράντα» της Γκοϊανίας, με την τοπική Βίλα Νόβα στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη, την στιγμή που με νίκη η Μποταφόγκο ΣΠ, θα βρεθεί στην 4η θέση.


Πολύτιμο 1-0 για την Βίλα Νόβα την Παρασκευή που μας πέρασε στην έδρα της Πόντε Πρέτα, με το οποίο η ομάδα της Γκοϊανίας όχι μόνο επέστρεψε στα τρίποντα μετά από έξι αγωνιστικές, αλλά παρέμεινε ταυτόχρονα, έστω και οριακά, εκτός επικίνδυνης ζώνης. Σπουδαίες ευκαιρίες εκατέρωθεν στο ματς στην έδρα της Πόντε Πρέτα, με την Βίλα Νόβα όμως πιο αποτελεσματική, φτάνοντας στο 1-0 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Άλαν Μινέιρο (φωτό), στο εξηκοστό δεύτερο λεπτό. Μία νίκη, πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες για την Βίλα Νόβα, σε δέκα ματς στο πρωτάθλημα στην Γκοϊανία, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Πολύτιμο όμως και για τη Μποταφόγκο ΣΠ, περνώντας στην άλλη πλευρά, το 1-0 του Σαββάτου φιλοξενώντας την Σάο Μπέντο, καθώς όχι μόνο επέστρεψε στα τρίποντα μετά από πέντε αγωνιστικές, αλλά και γιατί δεν έχασε την επαφή της με την πρώτη τετράδα. Μπροστά στο σκορ η Μποταφόγκο ΣΠ στο ματς με την Σάο Μπέντο, στο πέμπτο μόλις λεπτό, με κοντινή κεφαλιά του Ντίντι, βλέποντας στην συνέχεια σημαντικές ευκαιρίες εκατέρωθεν, χωρίς πάντως να αλλάξει το αποτέλεσμα, με αποκλειστικούς υπεύθυνους για αυτό, τους δύο γκολκίπερ. Τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες για τη Μποταφόγκο ΣΠ, σε 11 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία στην Γκοϊανία, ενώ επικράτηση με 1-0 για την Βίλα Νόβα σε αυτό του 1ου γύρου του φετινού πρωταθλήματος στην έδρα της Μποταφόγκο ΣΠ.


Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, με ιδιαίτερα δύσκολη την προσέγγιση της με σημείο. Παρόλα αυτά, επιλογή ρίσκου ο «άσος», ποντάροντας καθαρά στον παράγοντα έδρα, εκτιμώντας πως πολύ πιθανό να είναι αυτός που θα κάνει τη μικρή διαφορά.

Πρόταση: 1
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία