Στο «Σάντο Ντομίνγκο», το τελευταίο χρονικά και ταυτόχρονα σπουδαιότερο ματς του σημερινού προγράμματος, με την Αλκορκόν να ψάχνει την επιστροφή στα τρίποντα αλλά ταυτόχρονα και το πρώτο θετικό αποτέλεσμα στο γήπεδο της, την στιγμή που η πρωτοπόρος Κάντιθ έχει το απόλυτο στις πέντε πρώτες αγωνιστικές.


Σημείο αναφοράς για την Αλκορκόν, πως και οι επτά βαθμοί που έχει η «μικρή» ομάδα της Μαδρίτης στις πέντε πρώτες αγωνιστικές, ήρθαν μακριά από το «Σάντο Ντομίνγκο». Πιο συγκεκριμένα, 1-2 από την Έλτσε και 0-3 από την Σαραγόσα στο γήπεδο της, ενώ 1-0 σε βάρος της Νουμάνθια, 4-2 με τη Λούγκο, ενώ 1-1 το Σάββατο που μας πέρασε με την Πονφεραντίνα, στα τρία της ματς μακριά από αυτό. Απόλυτα ικανοποιημένη η Αλκορκόν από τον βαθμό που πήρε το Σάββατο στην έδρα της Πονφεραντίνα, σε ένα ματς στο οποίο βρέθηκε στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου πίσω στο σκορ και στο οποίο όμως κατάφερε να ισοφαρίσει στο εβδομήντα ένα, με κοντινό πλασέ του Ντάνι Ρομέρα, ενώ έπαιζε με δύο παίκτες λιγότερους. Τιμωρημένοι για σήμερα, οι μέσοι Μπόατενγκ και Σόσα, οι οποίοι αποβλήθηκαν στο ματς με την Πονφεραντίνα.


Στον αντίποδα, το απόλυτο όπως προαναφέρθηκε για την Κάντιθ, η οποία υπέταξε το Σάββατο στην έδρα της και την Τζιρόνα. Είχαν προηγηθεί, το εντός 3-1 της πρεμιέρας με την Πονφεραντίνα και τρία συνεχόμενα 2-1, αυτά στις έδρες των Μιραντές και Σανταντέρ και ενδιάμεσα αυτών στη μονομαχία της στο «Ραμόν ντε Καράνσα» με την Εξτρεμαδούρα. Μπροστά στο σκορ στο ματς με την Τζιρόνα στο τριακοστό πρώτο λεπτό, από αυτογκόλ του στόπερ της αντιπάλου της, Αλκαλά, βλέποντας την Κάντιθ όχι μόνο να μην κινδυνεύει στην συνέχεια, αλλά να φτάνει στο 2-0, στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, με πλασέ σε άδειο σχεδόν τέρμα, από τον Άλεξ. Χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Προϊστορία: Μία νίκη για την Αλκορκόν, το 1-0 του 2017 και δύο για την Κάντιθ, το 2-0 του 2016 και το 2-1 του 2018, στις τρεις μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Σάντο Ντομίνγκο».


Πολύ σκληρή η Αλκορκόν στο ματς με την Πονφεραντίνα, στο οποίο άντεξε με εννέα παίκτες και δεδομένο πως θα κυνηγήσει το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα όπως προαναφέρθηκε στο γήπεδο της, έστω και αν απέναντι υπάρχει ένας αντίπαλος που έχει μόνο νίκες στις πέντε πρώτες αγωνιστικές. Πρόκληση επίσης για την Αλκορκόν, να βάλει τέλος σε αυτό το εκπληκτικό σερί της Κάντιθ. Δεν θα μπλέξω με σημείο, με ειδικό στοίχημα τερμάτων, την πιο συνετή επιλογή.

Πρόταση: G/G

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία