Μονομαχία με φόντο την παραμονή στο «Μπρίνκο ντε Ούρο» της Καμπίνας, με την τοπική Γκουαρανί στην 15η θέση και το +2 τόσο από την επικίνδυνη ζώνη όσο και από την προτελευταία στον βαθμολογικό πίνακα, σημερινή της αντίπαλο.

 


Δύο πολύ σπουδαίες και ταυτόχρονα πολύτιμες νίκες για την Γκουαρανί, βλέποντας την ομάδα της Καμπίνας να είναι πλέον, έστω και οριακά, εκτός επικίνδυνης ζώνης, μετά το 1-0 στο Σαλβαντόρ σε βάρος της τοπικής Βιτόρια και την επικράτηση με το ίδιο σκορ το Σάββατο φιλοξενώντας την Παρανά. Σε παθητικό ρόλο η Γκουαρανί στο μεγαλύτερο μέρος του ματς με την Παρανά, στο οποίο όμως απειλήθηκε μόνο με μακρινά σουτ από την αντίπαλο της και στο οποίο βρήκε δίχτυα στο εβδομηκοστό έκτο λεπτό, σε μία από τις δύο αξιόλογες επιθετικές της προσπάθειες σε όλο τον αγώνα. Πέντε νίκες, μία ισοπαλία και πέντε ήττες για την Γκουαρανί, σε 11 ματς στο πρωτάθλημα στο «Μπρίνκο ντε Ούρο», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Στον αντίποδα, δύο συνεχόμενες ήττες για την Κρισιούμα, η οποία μετά το 1-2 στο Μπέλο Οριζόντε από την τοπική Αμέρικα Μινέιρο και το 0-1 του Σαββάτου φιλοξενώντας την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, «υποχώρησε» ακόμα περισσότερο βαθμολογικά, όντας πλέον, εντός της επικίνδυνης ζώνης. Υποτονική εμφάνιση από την Κρισιούμα στο πρώτο ημίχρονο στο ματς με την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, στο οποίο είδε την αντίπαλο της όχι μόνο να ανοίγει το σκορ στο δέκατο μόλις λεπτό, αλλά να έχει ευκαιρίες ταυτόχρονα για περισσότερα τέρματα. Καλύτερη πάντως στην επανάληψη, αδυνατώντας να μετουσιώσει σε κάποιο ή κάποια τέρματα τις ευκαιρίες που δημιούργησε και να σώσει τουλάχιστον τον βαθμό. Μία νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες για την Κρισιούμα, σε 11 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Εριμπέρτο Ούλσε», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Προϊστορία: Δύο νίκες για την Γκουαρανί, μία για την Κρισιούμα και μία ισοπαλία, στις τέσσερις μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Μπρίνκο ντε Ούρο».


Επιλογή ρίσκου ο «άσος», καθώς μιλάμε για ντέρμπι παραμονής, ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, τη λιγότερη πίεση αλλά και το καλύτερο momentum της Γκουαρανί, αλλά ταυτόχρονα και την προβληματική εικόνα της Κρισιούμα, όταν αυτή απομακρύνεται από το γήπεδο της.

Πρόταση: 1

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία