Πρόκειται για την έκπληξη του πρωταθλήματος, η οποία έχει καταφέρει να βρίσκεται στις πρωτες θέσεις. Ο λόγος για τη Ανζέ, η οποία πάντως έχει δώσει μόλις δύο εκτός έδρας ματς και σήμερα παίζει το 3ο.

 


Η εικόνα μέσα στο σπίτι της είναι εξαιρετική, αλλά χρειάζεται να δείξει περισσότερα πράγματα εκτός έδρας αν θέλει να διεκδικήσει ακομα και το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται απο μεγάλη εντός έδρας νίκη επί της Σεντ Ετιέν με 4-1. Όμως πρέπει να σημειώσουμε ότι μακριά απο την έδρα της έχει δυο ήττες σε ισάριθμα ματς. Θυμίζουμε ότι ηττήθηκε 6-0 απο τη Λιόν και 2-1 απο τη Λιλ. Πρέπει να σημειώσουμε ότι η Ανζέ πέρυσι τερμάτισε στην 13η θέση, αλλά φέτος έχει ξεκινήσει "αγριεμένη".


Είναι επίσης σημαντικό να πούμε ότι η φιλοξενούμενη έχει τη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 13 γκολ ενεργητικό. Τα 12 τα έχει σημειώσει εντός και μολις το ένα εκτός.
Η Τουλούζ απο την πλευρά της προσπάθησε να φύγει αήττητη απο τη έδρα της Νιμ, αλλά δέχτηκε γκολ, το οποίο δεν μπόρεσε να απαντήσει. Είχε πάντως ευκαιρίες να το πράξει, αλλά τις σπατάλησε.


Στο γήπεδο της παρουσιάζεται ιδιαίτερα αποδοτική, με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς. Μπορεί να μην εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της, αλλά παίζει πρώτα για το αποτέλεσμα. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι δεν έχει δεχτεί γκολ στο σπίτι της.


Προϊστορία: Σε δέκα ματς που έχουν γίνει μεταξυ των δύο ομάδων, η γηπεδούχος μετράει πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.


Πρόταση: Θα ρισκάρουμε και θα ποντάρουμε στην έδρα της Τουλούζ, η οποία παρουσιάζει εξαιρετικό πρόσωπο.

Πρόταση: 1
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία