Σπουδαίο ματς στο «Ιντεπεντένσια» του Μπέλο Οριζόντε, το οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί και crash test για την τοπική Αμέρικα Μινέιρο, στην προσπάθεια που κάνει να βρεθεί στην πρώτη τετράδα, από την στιγμή που φιλοξενεί την πρωτοπόρο και καλύτερη, χωρίς αμφιβολία, ομάδα της κατηγορίας, Μπραγκαντίνο.

 


Πολύτιμο 1-0 την Παρασκευή που μας πέρασε για την Αμέρικα Μινέιρο φιλοξενώντας την Κλαμπ Ρεγκάτας, με το οποίο η ομάδα του Μπέλο Οριζόντε βρέθηκε σε απόσταση βολής από την πρώτη τετράδα. Κυρίαρχος στο μεγαλύτερο μέρος του ματς με την Κλαμπ Ρεγκάτας η Αμέρικα Μινέιρο, η οποία άνοιξε το σκορ στο εικοστό λεπτό, με κεφαλιά του Ρικάρντο Σίλβα και η οποία είχε ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα, με την επικράτηση της στο συγκεκριμένο ματς να έρχεται πιο εύκολα σε σχέση με αυτό που δείχνει το υπέρ της 1-0. Έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες για την Αμέρικα Μινέιρο, σε 13 ματς στο πρωτάθλημα στο «Ιντεπεντένσια», ενώ τιμωρημένος για σήμερα, ο 19χρονος μέσος Φλάβιο.


Στην άλλη πλευρά, εύκολο σχετικά 3-0 το Σάββατο στην έδρα της Σάο Μπέντο, βλέποντας τη Μπραγκαντίνο, όχι μόνο να πανηγυρίζει την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της, αλλά να εδραιώνεται στην κορυφή, να επιβεβαιώνει όλους όσους την έχριζαν πρώτο φαβορί και να απομακρύνεται ταυτόχρονα ακόμα περισσότερο από τους διώκτες της. Προβληματισμός για τη Μπραγκαντίνο στο ματς με την Σάο Μπέντο μόνο μέχρι το τεσσαρακοστό τέταρτο λεπτό, στο χρονικό σημείο δηλαδή που ο Κλαουντίνιο άνοιξε το σκορ, με τον 22χρονο επιθετικό μάλιστα, να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς, καθώς ήταν ο σκόρερ και των άλλων δύο τερμάτων της ομάδας της Μπραγάνσα (49΄, 78΄ πεν.). Επτά νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες για τη Μπραγκαντίνο, σε 13 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Ναμπιζάο», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Προϊστορία: Μία νίκη για την Αμέρικα Μινέιρο, δύο για τη Μπραγκαντίνο και ισάριθμες ισοπαλίες, στις πέντε μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Ιντεπεντένσια».


Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, με ιδιαίτερα δύσκολη την προσέγγιση της με σημείο, με τον παράγοντα έδρα, αλλά και το μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο της Αμέρικα Μινέιρο, να ισοσκελίζουν την ποιότητα, το momentum και την ανωτερότητα της Μπραγκαντίνο.

Πρόταση: G/G

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία