Τρεις ομάδες θα παλέψουν για την 2η θέση του ομίλου και όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, κάθε λάθος απαγορεύεται. Η Ρουμανία αυτή την στιγμή βρίσκεται στην 3η θέση του πίνακα και με νίκη στη χειρότερη περίπτωση θα διατηρηθεί εκεί.

 

 

Το κέρδος θα αφορά μόνο το παιχνίδι της Νορβηγίας, η οποία αν χάσει απο τη Ισπανία θα μείνει πίσω. Η Ρουμανία δεν έχει το παραμικρό περιθώριο για απώλεια βαθμών, αφού έχει ήδη δύο ήττες στα έξι ματς που έχει δώσει. Μετράει τρεις νίκες, μια ισοπαλια και δύο ήττες και έχει τις δικές της πιθανότητες για να μπορέσει να πάρει τη 2η θέση.


Το πιο κρίσιμο ματς όμως είναι το επόμενο με τη Νορβηγία. Αν κάνει το δύο στα δύο σε αυτά τα δύο ματς τότε θα έχει βγάλει εκτος αγώνα τη Νορβηγία και θα παλέψει με τη Σουηδία, με τη οποία παίζει τον Νοέμβριο.


Η Ρουμανία έχει φέρει πέντε over 2.5 στα έξι ματς του ομίλου, ενώ προέκυψε και goal, στα τέσσερα απο αυτά τα ματς.
Στα αγωνιστικά, εκτός μάχης έχουν τεθεί για τους Βαλκάνιους, οι Παντιλίμον, Γκανέα, Μαξιμ, Τσίπσιου και Μπουντέσκου. Κλήθηκαν για πρώτη φορά οι Ράντου, Μογκος και Κομάν.


Οι γηπεδούχοι αποτελούν τον σάκο του μποξ του ομίλου. Έχουν υποστεί έξι ήττες σε ισάριθμα ματς, ενώ έχουν συντελεστή τερμάτων 3-20. Φυσικά όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς στα πέντε απο τα έξι αυτά ματς έχουν μπει περισσότερα απο δύο τέρματα.Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, στα τέσσερα έχει προκύψει over 3.5.


Προϊστορία: Η Ρουμανία και στις προηγούμενες επτά αναμετρήσεις με τα Νησιά Φερόε εχει σημειώσει νίκες.


Πρόταση: Δεν δείχνει αυτόχειρας η Ρουμανία που έχει στόχο την πρόκριση. Πιθανότατα θα καθαρίσει και από το ημίχρονο.

Πρόταση: 2 & over 3.5
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία