Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτόν τον όμιλο, για καμία ομάδα. Η Αρμενία για παράδειγμα, βρίσκεται στην 3η θέση και έχει ηττηθεί δύο φορές απο τις ομάδες που βρίσκονται απο πάνω της στον πίνακα, απο τη Ιταλία και τη Φινλανδία.

 

 

 

Κανείς όμως δεν μπορεί να πει, ότι έχει καταφέρει να αποκτήσει συμπάθειες, παρά το γεγονός ότι δεν έχει την σούπερ ομάδα, αλλα ένα πειθαρχημένο σύνολο, με πρωτεργάτη τον Μιχταριάν. Οι Αρμένινοι έχουν τρεις νίκες και ισάριθμες ήττες, αλλά με τη νίκη που σημείωσαν με τη Βοσνία έχουν ανέβει στην 3η θέση, απέχοντας τρεις πόντους απο τη Φινλανδία. Αν μάλιστα η Φινλανδία ηττηθεί και η ίδια κερδίσει το αδύναμο Λιχτενστάιν, τότε μπορεί να ανέβει 2η.


Οι Αρμένιοι έχουν σκοράρει 12 φορές, αφού έχουν φέρει πέντε over 2.5 στα έξι ματς που έχουν δώσει. Έχουν σκοράρει στα πέντε απο τα έξι ματς του ομίλου και μόνο απέναντι στη Φινλανδία έμειναν στο μηδέν. Είναι μια ομάδα που δημιουργεί φάσεις και συνήθως πετυχαίνει γκολ.


Αμυντικά έχει ζητήματα, αλλά το θέμα είναι να καταφέρει απόψε να φτάσει στη νίκη, απέναντι στη ουραγό του 10ου ομίλου.


Όλα τα παραπάνω δείχνουν μια ομάδα αξιολογή. Τα άσχημα νέα όμως αφορούν την απουσία του Μχιταριάν, που είναι η πλέον σημαντική φυσιογνωμία της Αρμενίας. Επίσης εκτός μάχης έχουν τεθεί οι Σαρκισοφ, Μοβσισιαν, Αρακελιάν και Μκρτσιάν.


Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Αρμενία έχει σκοράρει τουλάχιστον τρία γκολ στα τρία απο τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.
Το Λιχτενστάιν απο την πλευρά του βρίσκεται στη τελευταία θέση του πίνακα, αλλά στο τελευταίο ματς με την Ελλάδα κατάφερε να πανηγυρίσει τον πρώτο του βαθμό. Οι φιλοξενούμενοι έχουν δεχτεί τουλάχιστον δύο τέρματα στα πέντε απο τα έξι τελευταία ματς. Συνολικά έχουν δεχτεί 19 γκολ ενώ έχουν πετύχει μολις ένα, αυτό στο Ολυμπιακό Στάδιο απέναντι στη χώρα μας.


Στα αγωνιστικά, εκτός μάχης έχουν τεθεί οι Κουιντάνς, Οσπελτ, Βολφινκερ, Βίσερ, Κούρε και Έρνε.


Προϊστορία: Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί τρεις φορές στο παρελθόν. Η Αρμενία μετράει δύο νίκες, ενώ προέκυψε και μια ισοπαλία.


Πρόταση: Η Αρμενία λογικά θα πάρει τη νίκη, αλλά είναι σημαντικό να δούμε πως θα λειτουργήσει χωρίς το αστέρι της.

Πρόταση: 2 & over 1.5
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία