Αρκετά μεγάλη προσπάθεια κάνει η Ουγγαρία να μπει σφήνα σε Σλοβακία και Κροατία και να πάρει το εισιτήριο για τα τελικά.


Η Ουγγαρία δεν έχει φέρει ισοπαλία στον όμιλο, έχοντας τρεις νίκες και τρεις ήττες. Μάλιστα ενώ σημείωσε τρεις συνεχόμενες νίκες, τελικά γνώρισε δύο σερί ήττες απο Σλοβακία 2-1 και Κροατία 3-0 και πλέον έχει περιθώριο για απώλεια.


Αν θέλει να παραμείνει κοντά στις πρώτες δύο θέσεις, καλείται σήμερα να φτάσει σε μια ακομα νίκη, απέναντι στη ουραγό του ομίλου, το Αζερμπαιτζάν.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ουγγαρία έχει κερδίσει τα τρία απο τα έξι τελευταία ματς. Επίσης έχει κρατήσει το μηδέν μόνο σε ένα απο τα έξι τελευταία, αφού δέχεται εύκολα γκολ.


Στα αγωνιστικά, τιμωρημένος είναι ο Κλαϊνχάισλερ, που αποβλήθηκε στο ματς με τη Κροατία, ενώ ο Κάνταρ δίνεται αμφίβολος.


Το Αζερμπαϊτζάν απο την πλευρά του είναι η μοναδική ομάδα του ομίλου, που δεν έχει καταφέρει να κερδίσει. Έχει δώσει πέντε ματς και μετράει τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία. Έχει σκοράρει πέντε γκολ, ενώ έχει δεχτεί 13 τέρματα. Έχει σκοράρει και στα πέντε ματς που έχει δώσει, έχει φέρει πέντε goal και τέσσερα over στα πέντε ματς του ομίλου.


Προφανώς εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι δεν μπορεί να έχει κανένα στόχο, παρά μόνο να δείχνει καλό αγωνιστικό πρόσωπό στα παιχνίδια του.
Στα αγωνιστικά, εκτός μάχης έχουν τεθεί οι Αγκαγιεφ, Μαμαντοφ, Εμρέλι, Ναζάροφ, και Μεντβεντεφ.


Προϊστορία: Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί έξι φορές στο παρελθόν.


Πρόταση: Οι τιμές της νίκης της Ουγγαρίας είναι χαμηλές. Το Αζερμπαϊτζάν έχει σκοράρει σε όλα τα ματς που έχει δώσει.

Πρόταση: goal
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία