Στο Κισινάου της Μολδαβίας, η τοπική ομάδα υποδέχεται την Αλβανία στο πλαίσιο του όγδοου ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.


Ρεαλιστικός στόχος της Μολδαβίας ήταν να αποφύγει την τελευταία θέση, ωστόσο ακόμα και αυτό είναι πλέον δύσκολο. Βλεπετε ήρθε η ήττα με 1-0 απο τη Ανδόρα, που πλέον την καθηλώνει στον πάτο του πίνακα. Για 4ο διαδοχικό παιχνίδι έμεινε μακριά από τα αντίπαλα δίχτυα και παράλληλα δέχθηκε γκολ.


Συνολικά έχει μόλις μια νίκη και έξι ήττες, έχοντας δεχτεί 18 τέρματα. Μέσα στην έδρα της έχει μια νίκη και δύο ήττες, με τέρματα 2-8.


Σε δύσκολη θέση φαίνεται να βρίσκεται ο κόουτς Άλτμαν ο οποίος μπορεί να ανέλαβε μόλις το καλοκαίρι την ομάδα και να έχει κάτσει στον πάγκο της σε τρία παιχνίδια, η τελευταία ήττα όμως είναι αυτή που θα τον ακολουθεί.


Στα αγωνιστικά, τιμωρημένος είναι ο φορ Γκινσάρι, ενώ εκτός αποστολής βρίσκονται οι μέσοι Καρπ και Κότσιουκ και ο επιθετικός Νταμασκάν.
Η Αλβανία έφυγε απο τη Τουρκία με μεγάλη πίκρα, αφού κρατούσε τη ισοπαλία μέχρι το 90ο λεπτό. Έκανε όμως τη λανθασμένη έξοδος ο Στρακόσια και αυτό στοίχισε την ήττα.


Με το αποτέλεσμα αυτό έμεινε ουσιαστικά εκτός τελικής φάσης, ωστόσο θέλει να συνεχίσει τη θετική πορεία που είχε καθ’ όλη τη διάρκεια των προκριματικών.


Στον προκριματικό όμιλο μετράει τρείς νίκες και τέσσερις ήττες με 10-10 γκολ. Εκτός έδρας έχει απολογισμό 1-0-3 με 4-6 τέρματα. Στα αγωνιστικά παραμένουν τραυματίες οι Χισάι και Μαβράι.


Προϊστορία: Από το 1995 και μετά η Αλβανία μετράει 3 νίκες και μια ισοπαλία. Τα δύο πιο πρόσφατα συνδυάστηκαν με Under 2,5 γκολ.


Πρόταση: Η Αλβανία έχει μεγαλύτερη ποιότητα και είναι το φαβορί για τη νίκη.

Πρόταση: 2 & under 2.5
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία