Στην ζώνη του υποβιβασμού είναι και οι δύο ομάδες που δεν παρουσιάζουν καλό πρόσωπο έως τώρα και χρειάζονται πάση θυσία βαθμούς. Μπορεί να έχουμε διανύσει τις πρώτες οκτώ αγωνιστικές σε ένα πρωτάθλημα με 38, μπορεί να είναι νωρίς ακομα για ασφαλή συμπεράσματα, αλλά οι δύο ομάδες έχουν κάνει πολυ μέτρια πορεία μέχρι σήμερα και μετρούν απο μια νίκη.

 

Η Φροζινόνε έχει 1-3-3 με τέρματα 6-11. Κέρδισε την 1η Σεπτεμβρίου και από τότε αγνοεί το τρίποντο, έχοντας τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Πάντως προέρχεται απο δύο σερί "Χ", με τελευταίο αυτό απέναντι στη Σαλερνιτάνα εκτός έδρας.


Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι στην έδρα τους, έχοντας μια νίκη και δύο ισοπαλίες. Και τα τρία αυτά ματς έχουν έρθει goal και 2-3 τέρματα.


Επίσης έχει δεχτεί γκολ και στα επτά ματς του πρωταθλήματος, ενώ τα πέντε ήταν και goal.


Στα αγωνιστικά, εκτός αποστολής ο μέσος Γκόρι (4/0), ο οποίος αποβλήθηκε στον τελευταίο αγώνα. Την δεύτερη αγωνιστική της ποινής του εκτίει ο μέσος Παγκανίνι (6/2).


Απο το κακό στο χειρότερο και το Λιβόρνο που βρίσκεται στον πάτο του πίνακα. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι δεν έχει κερδίσει στους εννιά απο τους δέκα τελευταίους αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.


Εκτός έδρας δεν έχει καταφέρει να πετύχει κάποια νίκη. Μετράει μια ισοπαλία και δύο ήττες με τέρματα 1-4. Το Λιβόρνο προέρχεται απο τέσσερα συνεχόμενα goal.


Προϊστορία: Σε εύνολο έξι αναμετρήσεων, το Λιβόρνο έχει τρεις νίκες, αλλά με γηπεδούχο τη Φροζινόνε, έχουν προκύψει όλα τα αποτελεσματα, απο μια φορά.


Πρόταση: Τα αποτελέσματα των δύο ομάδων μαρτυρούν ότι φέρνουν πολύ συχνά goal.

Πρόταση: goal
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία