Δύο αγωνιστικές για το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος Κλαουσούρα και το συγκεκριμένο ματς μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί και «τελικός» για την Ουνιόν Μαγκνταλένα, η οποία με νίκη απέναντι στην θεωρητικά αδιάφορη Μπουκαραμάνγκα, θα παραμείνει «ζωντανή» στη μάχη της παραμονής.

 


Ήττα με 0-2 για την Ουνιόν Μαγκνταλένα την Κυριακή που μας πέρασε στο «Ελ Καμπίν» της Μπογκοτά από την Σάντα Φε, βλέποντας το αποτέλεσμα αυτό να την διατηρεί στην επικίνδυνη ζώνη της ειδικής βαθμολογίας του υποβιβασμού. Σε παθητικό ρόλο η Ουνιόν Μαγκνταλένα στο μεγαλύτερο μέρος του συγκεκριμένου ματς, λυγίζοντας τελικά στο εξηκοστό λεπτό, στο χρονικό σημείο δηλαδή που η Σάντα Φε άνοιξε το σκορ, ενώ λευκή πετσέτα ουσιαστικά στο εβδομήντα δύο, στο δεύτερο τέρμα της αντιπάλου της. Τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες για την Ουνιόν Μαγκνταλένα, σε εννέα ματς στο Κλαουσούρα στην Σάντα Μάρτα, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τη Μπουκαραμάνγκα.


Στον αντίποδα, επιβλητικό 4-0 φιλοξενώντας την Τζαγκουάρες, με το οποίο η Μπουκαραμάνγκα όχι μόνο απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη της ειδικής βαθμολογίας του υποβιβασμού, αλλά έβαλε την αντίπαλο της σε μεγάλες περιπέτειες. Ανώτερη και αποφασισμένη η Μπουκαραμάνγκα να μην δώσει δικαιώματα στο ματς με την Τζαγκουάρες, «καθαρίζοντας» ουσιαστικά με το 3-0 του πρώτου ημιχρόνου, ενώ το κερασάκι στην τούρτα ή το 4-0 αν προτιμάτε, στο ογδοηκοστό δεύτερο λεπτό. Δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες για τη Μπουκαραμάνγκα, σε εννέα ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Αλφόνσο Λόπες», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της αναμέτρησης με την Ουνιόν Μαγκνταλένα.


Προϊστορία: Έξι νίκες για την Ουνιόν Μαγκνταλένα, δύο για τη Μπουκαραμάνγκα και ισάριθμες ισοπαλίες, στις οκτώ μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Σιέρα Νεβάδα» της Σάντα Μάρτα, σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).


Επιλογή μου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, το μεγάλο κίνητρο της Ουνιόν Μαγκνταλένα και την αδιαφορία της Μπουκαραμάνγκα, εκτιμώντας πως οι φιλοξενούμενοι δεν θα θέλουν να είναι αυτοί που θα σπρώξουν στο γκρεμό την αντίπαλο τους, ειδικά μέσα στην Σάντα Μάρτα.

Πρόταση: 1

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία