Μονομαχία με φόντο την άνοδο στο «Ίλια ντο Ρετίρο» του Ρεσίφε, με την τοπική Σπορτ να ψάχνει το τρίποντο που θα την εδραιώσει στην 2η θέση, την στιγμή που η Παρανά βρίσκεται στο -3 από την πρώτη τετράδα.

 


Ισοπαλία με 0-0 για την Σπορτ την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Μπραζίλ Πελότας, βλέποντας πάντως την ομάδα του Ρεσίφε, να διατηρείται στην 2η θέση, έχοντας πλέον απόσταση έξι βαθμών από τις ομάδες που βρίσκονται εκτός της πρώτης τετράδας. Μοιρασμένο το ματς στην έδρα της Μπραζίλ Πελότας, με σημαντικές ευκαιρίες εκατέρωθεν, με το 0-0 στο τέλος να αφήνει ικανοποιημένη την Σπορτ Ρεσίφε, παρά το ότι θα μπορούσε αν ήταν πιο εύστοχη προς το φινάλε να πάρει κάτι περισσότερο. Οκτώ νίκες, έξι ισοπαλίες και μία ήττα για την Σπορτ Ρεσίφε, σε 15 ματς στο πρωτάθλημα στο «Ίλια ντο Ρετίρο», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Στην αντίπερα όχθη, ήττα – σοκ μέσα στο «Ντουριβάλ Μπρίτο» την προηγούμενη αγωνιστική από την Φιγκεϊρένσε, καθώς το 0-1 από την εκ των ουραγών του πρωταθλήματος, έβαλε εμπόδια στην προσπάθεια που κάνει η Παρανά για την άνοδο. Υποτονική εμφάνιση για την Παρανά στο πρώτο ημίχρονο στο συγκεκριμένο ματς, στο οποίο βρέθηκε πίσω στο σκορ στο όγδοο λεπτό, ενώ σαφώς βελτιωμένη στην επανάληψη, αδυνατώντας όμως να μετουσιώσει σε κάποιο ή κάποια τέρματα τις ευκαιρίες που δημιούργησε, έχοντας μεταξύ αυτών και ένα οριζόντιο δοκάρι. Έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες για την Παρανά, σε 15 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Ντουριβάλ Μπρίτο», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Προϊστορία: Πέντε νίκες για την Σπορτ Ρεσίφε, σε ισάριθμα ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Παρανά, σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο), μάλιστα με μηδέν παθητικό.


Ιδιαίτερα αποτελεσματική η Σπορτ στο καυτό «Ίλια ντο Ρετίρο» του Ρεσίφε, εκεί όπου μπορεί να λυγίσει στην καλή της μέρα, οποιονδήποτε αντίπαλο και με καλή προϊστορία την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Παρανά.

Πρόταση: 1
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία