Μεγάλη ανάγκη για βαθμούς έχουν Κολοσσός και ΠΑΟΚ, ενώ ο Προμηθέας δείχνει φαβορί μέσα στη Λήμνο.

 

Κολοσσός – ΠΑΟΚ

 

Και οι δύο ομάδες έχουν ανάγκη από βαθμούς, κάτι που μετατρέπει το παιχνίδι σε… τελικό και για τις δύο ομάδες. Ο Κολοσσός είναι πάντα δυνατός στην έδρα του, όμως ο ΠΑΟΚ έχει την φανέλα και το ειδικό βάρος για να κάνει το κάτι παραπάνω. Παρόλα αυτά, όπως είπαμε, η σημασία του αγώνα είναι μεγάλη και ειδικά για τον ΠΑΟΚ μπορεί να αποτελέσει και αφορμή για αλλαγές σε περίπτωση ήττας. Η πρότασή μας λοιπόν είναι το Under 151,5 πόντοι.

 

Πρόταση Under 151,5 πόντοι 2.08

 

Ήφαιστος – Προμηθέας

 

Η Λήμνος μπορεί να είναι ένα πανέμορφο νησί, όμως το κλειστό του Ηφαίστου ποτέ δεν αποτελεί μια φιλόξενη έδρα. Παρόλα αυτά ο Προμηθέας βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, οπότε θα στηρίξουμε το 2 των Πατρινών.

 

Πρόταση 2 με απόδοση 1.78

 

Ιωνικός – Λάρισα

 

Τελευταίο παιχνίδι στο οποίο θα σταθούμε είναι αυτό του Ιωνικού με την Λάρισα. Οι Νικαιώτες είναι το μεγάλο φαβορί, όμως η απόδοση είναι υπερβολικά μικρή. Έτσι λοιπον θα σταθούμε στα ειδικά στοιχήματα και συγκεκριμένα στον Στιβ Μπαρτ.

 

Ο Αμερικανός βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και είναι εκείνος που θα πάρει τις περισσότερες επιθέσεις για την ομάδα του, οπότε θα στηρίξουμε το Over 15,5 πόντοι για τον παίκτη.

 

Πρόταση Μπαρτ Over 15.5 πόντοι με απόδοση 1.88
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία