Πέντε αγωνιστικές για το φινάλε στην 2η κατηγορία της Βραζιλίας και σπουδαίο ματς στο «Ορλάντο Σκαρπέλι» της Φλοριανόπολις, καθώς η τοπική και εντός επικίνδυνης ζώνης, Φιγκεϊρένσε, βρίσκεται στο -1 από την γραμμή της παραμονής, την στιγμή που η 4η στον βαθμολογικό πίνακα, Κοριτίμπα, είναι στο +3 από την 5η Παρανά.

 


Αήττητο επτά αγωνιστικών για την Φιγκεϊρένσε, με αποτυχία πάντως το 0-0 μεσοβδόμαδα στο εντός έδρας ντέρμπι παραμονής με την Βίλα Νόβα, καθώς έχασε τη μεγάλη ευκαιρία, να βρεθεί μετά από πάρα πολύ καιρό, εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Γεμάτες άγχος τόσο η Φιγκεϊρένσε όσο και η Βίλα Νόβα στο μεταξύ τους ντέρμπι, στο οποίο δεν δημιούργησαν σπουδαίες ευκαιρίες και στο οποίο η μοιρασιά των βαθμών ήταν για αμφότερες, τουλάχιστον για την ώρα, καταστρεπτική. Τέσσερις νίκες, έξι ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες για την Φιγκεϊρένσε, σε 16 ματς στο πρωτάθλημα στο «Ορλάντο Σκαρπέλι», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Στην άλλη πλευρά, αήττητο οκτώ αγωνιστικών για την Κοριτίμπα, με αποτυχία πάντως και για αυτή, το εντός 0-0 στο ντέρμπι ανόδου με την Σπορτ Ρεσίφε, καθώς μπορεί να διατηρήθηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά δε νιώθει ασφάλεια, από την στιγμή που η επικίνδυνη Παρανά, είναι πλέον στο -3. Λιγοστές οι καλές φάσεις και από τις δύο πλευρές στο ντέρμπι ανόδου με την Σπορτ, στο οποίο τόσο η Κοριτίμπα όσο και η αντίπαλος της, προτίμησαν περισσότερο να διασφαλίσουν τα νώτα τους και στην συνέχεια να φανούν απειλητικές και στο οποίο η μοιρασιά των βαθμών φάνηκε στο τέλος να τις αφήνει ικανοποιημένες. Τέσσερις νίκες, επτά ισοπαλίες και πέντε ήττες για την Κοριτίμπα, σε 16 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Κόουτο Περέιρα», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Φιγκεϊρένσε και τέσσερις ισοπαλίες, σε επτά ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Κοριτίμπα.


Λεπτές οι ισορροπίες, μιλώντας για ματς το οποίο έχει χαρακτήρα «τελικού» και για τις δύο ομάδες, καθώς με νίκη η Φιγκεϊρένσε πολύ πιθανό να βρεθεί εκτός της επικίνδυνης ζώνης, ενώ το τρίποντο για την Κοριτίμπα μπορεί να είναι και μισή άνοδος. Δεν θα μπλέξω με σημείο, με ειδικό στοίχημα τερμάτων, την πιο συνετή επιλογή.

Πρόταση: Over 2,5

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία