Το Νο1 του κόσμου ο Ραφέλ Ναδάλ κοντράρεται με τον νικητή του ATP Finals 2018,Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

 

 Ο Ισπανός τη προηγούμενη εβδομάδα αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού από το Masters του Παρισιού. Θυμίζουμε ότι ο 33χρονος έχασε και τα τουρνουά στην Ασία λόγω του γάμου του. Φέτος έχει κατακτήσει τέσσερις τίτλους κι έχει επιστρέψει στην κορυφή αλλά στο ATP Finals παίζει ενάντια σε υψηλού επιπέδου τενίστες και μένει να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται.

 

 Από την άλλη πλευρά, ο Γερμανός ξεκινά την υπεράσπιση του τίτλου του έχοντας απέναντί του τον Ναδάλ που δεν έχει καταφέρει να τον κερδίσει ποτέ. Το Νο7 του κόσμου είχε μία μέτρια σεζόν αλλά προς το τέλος της παρουσιάστηκε αρκετά καλά στα τουρνουά που συμμετείχε. Είναι μόλις 22 χρονών και αυτή είναι η τρίτη χρονιά που βρίσκεται στο ATP Finals,κάτι που από μόνο του λεει πολλά.

 

Προϊστορία: Στις μεταξύ τους αναμετρήσεις ο Ναδάλ έχει ρεκόρ 5-0. Η τελευταία τους συνάντηση ήταν το 2018 στη Ρώμη, ένα παιχνίδι που κέρδισε ο Ράφα με 2-1 σετ. Μέσα στο 2019 δεν έτυχε να κοντραριστούν σε κάποια διοργάνωση.

 

Πρόταση: Η σκληρή επιφάνεια ταιριάζει περισσότερο στον Ζβέρεφ αλλά για το Γερμανό το 2019 δεν ήταν η καλύτερή του χρονιά. Θεωρώ ότι ο Ναδάλ θα κερδίσει το ματς.

 

Πρόταση: Νικητής Ναδάλ με 2-0
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία