Σπουδαίο βαθμολογικά ματς στο «Ντουριβάλ Μπρίτο» της Κοριτίμπα, το οποίο έχει χαρακτήρα «τελικού» για την Παρανά, στην προσπάθεια που κάνει να «κλέψει» ουσιαστικά μία από τις θέσεις της ανόδου, την στιγμή που η ουραγός Σάο Μπέντο παίζει τα ρέστα της για να μείνε «ζωντανή» στη μάχη της παραμονής.

 


Αποτυχία σίγουρα για την Παρανά, το 0-0 της προηγούμενης αγωνιστικής φιλοξενώντας την Βιτόρια, καθώς η ομάδα της Κοριτίμπα πέταξε στα σκουπίδια δύο βαθμούς, οι οποίοι στο φινάλε μπορεί να αποδειχθούν καθοριστικοί για τη μάχη της ανόδου. Ανώτερη η Παρανά στο μεγαλύτερο μέρος του συγκεκριμένου ματς, στο οποίο απειλήθηκε μόνο με κάποια μακρινά σουτ και στο οποίο όμως δεν υπήρχε, πιθανό λόγω άγχους, καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Έξι νίκες, εννέα ισοπαλίες και δύο ήττες για την Παρανά, σε 17 ματς στο πρωτάθλημα στο «Ντουριβάλ Μπρίτο», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Στην άλλη πλευρά, 1-2 φιλοξενώντας την αδιάφορη, θεωρητικά, Κουϊαμπά, το οποίο διατήρησε την Σάο Μπέντο στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και το οποίο πολύ πιθανό να ήταν και η ταφόπλακα για την ομάδα της Σοροκάμπα. Πίσω στο σκορ στο συγκεκριμένο ματς στο είκοσι δύο, το 1-1 στην συνέχεια στο τριάντα από τον Φάμπιο Μπαΐα, με την Σάο Μπέντο όμως να μην έχει «απάντηση» στο 1-2 της αντιπάλου της, στο τεσσαρακοστό έβδομο λεπτό, παρά το γεγονός μάλιστα, πως οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο. Δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και έντεκα ήττες για την Σάο Μπέντο, σε 17 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από την Σοροκάμπα, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία, με γηπεδούχο την Παρανά.


Επιλογή μου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, αλλά και στο ότι πιστεύω πως πολύ δύσκολα θα πραγματοποιήσει τη μεγάλη ανατροπή η προβληματική Σάο Μπέντο και θα μείνει στην κατηγορία.

Πρόταση: 1
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία