Το διπλό της Σουίντονείναι ενα εξαιρετικό σημεί οακόμα και κόντρα στην παράδοση που είναι υπερ της Γκρίμσμπι. 

 

487 Γκρίμσμπι-Σουίντον

Χωρίς νίκη σε 10 παιχνίδια, η Γκρίμσμπι (0-3-7) και χωρίς γκολ στα πέντε από τα έξι παιχνίδια που έχει δώσει. 2-3-3 τα πεπραγμένα εντός έδρας ,ενώ ακομα δεν έχει καταφέρει να βρει προπονητή. Είναι πάντως στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη.

 

Η Σουίντον βρίσκεται πάντα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας έχοντας πέντε στα πέντε σε νίκες στα τελευταία παιχνίδια. Εκτός έδρας έχει 5-2-2 και μάλιστα όταν δεν παίζει στο σπίτι της τότε είναι και άκρως πιο επιθετική.

 

Προϊστορία: Δύο άσοι με over στα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους.

Εκτίμηση: Η προϊστορία...προιστορία, αλλά η Σουίντον θα κερδίσει.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

 

498 Φόρεστ Γκριν-Σκανθορπ

 

Φαινομενικά είναι φαβορί η Φόρεστ Γκριν. Η οποία είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας ,αλλά η απόδοση (2.00) σαφέστατα και δεν μπορεί να σε οδηγήσει σε απόλυτο φαβορί Είχε ματς Κυπελλου με την Καρλάιλ,έβγαλε πολύ ενέργεια αλλά τελικά είχαμε ισοπαλία. Εντός έδρας μετρά 4-3-2.

Η Σκάνθορπ, έχει πέντε παιχνίδια αήττητη(3-2-0) με δύοι σερί νίκες στο Πρωτάθλημα ,η μία κόντρα στη Λέιτον εκτός έδρας,με 2-0 ,ενώ απέκλεισε απο το Λιγκ Τρόφι και την Μπλακπουλ. Αρχίζει και ανεβάζει στροφές και είναι στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη. Εκτός έδρας έχει 1-2-6.

 

Προίστορία: Δεν υπάρχει

 

Εκτίμηση: Το 2.00 στον άσο δύσκολα θα επιβεβαιωθεί. Καλύτερη επιλογή το γκολ -γκολ.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ:Γκολ-γκολ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία