20η αγωνιστική για τη Λιγκ 1 και ο άσος της Ιπσουιτς είναι δυνατό σημείο. Ενώ αξίζουν τα 2-3 στο Σάντερλαντ-Μπλακπουλ.

 

495. Ίπσουϊτς - Μπρίστολ Ρ.

 

Πέντε παιχνίδι αήττητη η Ιπσουιτς με τρία ματς όμως ισόπαλα , πιο πρόσφατο το 1-01 με την Κόβεντρι, εκτός έδρας. Η ομάδα βγάζει αρκετό άγχος και αυτό της έχει στερήσει την ευκαιρία να μαζέψει περισσότερους βαθμούς απο όσους έχει μέχρι τώρα, όντας δεύτερη και στο μείον τέσσερα από τη Γουίκομπ. Εντός έδρας έχει 3-4-1.

 

Η Μπρίστολ κάνει μία πολύ καλή πορεία μέχρι τώρα στο Πρωτάθλημα και κυρίως δείχνει πως είτε μέσα (5-4-1) ,είτε έξω(4-0-4) δεν φοβάται σε καμία περίπτωση. Και για αυτό το λόγο βρίσκεται στην πρώτη εξάδα και συγκεκριμένα (5η). Μάλιστα μετρά τρία σερί τρίποντα και τέσσερα σερί Over, τρία απο αυτά στο Over 3.5

 

Προϊστορία: Μία νίκη στον άσο με 3-1 το 2012-13.

 

Εκτίμηση: Είναι ένα παιχνίδι αποδείξεων. Η γηπεδούχος έχει περισσσότερα πρέπει ,το θέμα είναι να μη λυγίζει.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

 

 

500. Σάουθεντ – Ρόδεραμ

 

Εχει πέσει και δεν το ξέρει ηΣάουθεντ που είναι προτελευταία και στο μείον 11 από τη σωτηρία .Εντός έχει 0-1-8 ,ενώ η μόνη της επιτυχία είναι ένα διπλό . Τα προβλήματα είναι πάρα πολλά ,η ομάδα έχει τεράστια κενά και δεν είναι τυχαίο το ότι έχει δεχτεί 57 γκολ σε 20 παιχνίδια.

 

Η Ρόδεραμ ,εκεί που φάνηκε να βρίσκει τα πατήματα της με τρείς σερί νίκες ,εκεί έπεσε πέλεκυς. Ηττα από την Πόρτσμουθ με 3-2, εκτός έδρας ,ενώ εντός, έχασε ευκαιρίες αλλά και το ματς (0-1) από τη Ρότσντέιλ.

 

Προϊστορία: 2-1-1 την τελευταία δεκαετία. Την περίοδο 17-18 είχαμε άσο (2-0) ,τελευταίο διπλό το 11-12(0-2)

 

Εκτίμηση: Είναι ένα παιχνίδια που αν δεν έρθει διπλό θα πρόκειται πέρι έκπληξης τεράστιας. Προσωπικά θα πάω και με τα πολλά γκολ.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2 /Over
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία