Ευρωλίγκα και αυτή την Παρασκευή, με τον Ολυμπιακό να ρίχνεται στη μάχη της 18ης αγωνιστικής, αγωνιζόμενος στην Ισπανία, απέναντι στην Βαλένθια. Πάμε λοιπόν να δούμε τις στοιχηματικές επιλογές από την αναμέτρηση.

 

Βαλένθια – Ολυμπιακός

 

Ο Ολυμπιακός είναι σε κρίση και αυτό το καταλαβαίνουν όλοι. Τσέρι και Ριντ αποτελούν παρελθόν, ενώ από την άλλη η Βαλένθια είναι σταθερά στην γνωστή της μετριότητα. Μπορεί όμως ο Ολυμπιακός να κάνει το κάτι παραπάνω; Η λογική λέει όχι, όμως το DNA των Πειραιωτών παραμένει απρόβλεπτο, ακόμα και σε τέτοιους δύσκολους καιρούς για τον σύλλογο. Είναι πολύ πιθανό να είναι ο τελευταίος αγώνας του Κεμζούρα, ενώ το ροτέισιον αναγκαστικά θα διαμορφωθεί διαφορετικά, λόγω των αποχωρήσεων των Ριντ και Τσέρι. Τρελή πρόταση; Μπορεί, αλλά εμείς θα δώσουμε το σημείο 2, του οποίου εκτός των άλλων είναι στον… Θεό, ενώ ο… απρόβλεπτος παράγοντας μπορεί να παίξει τον ρόλο του. Επιπλέον, εάν ήταν απέναντι σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα, ο Ολυμπιακός ήταν χαμένος από χέρι, όμως η Βαλένθια μόνο φόβητρο δεν είναι.

 

Πρόταση 2 με απόδοση 3.40

 

Με τον Ριντ εκτός ροτέισιον, ο Μιλουτίνοφ, ο οποίος κατά 99,9% θα αγωνιστεί, αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο, ενώ του ταιριάζει αγωνιστικά η φροντ λάιν των Ισπανών. Αυτομάτως ο Σάσα Βεζένκοφ θα πάρει επίσης περισσότερο χρόνο στο 4, καθώς ο Ρούμπιτ θα μείνει στο 5. Εμείς λοιπόν θα σταθούμε στον Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος με το λάιν του στους 5,5 βαθμούς στην αξιολόγηση φαντάζει ιδανική περίπτωση.

 

Πρόταση Βεζένκοφ over 5,5 βαθμούς στο PIR με απόδοση 1,75

 

Από πλευράς Βαλένθια θα σταθούμε στον Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς. Ο αρχηγός των Ισπανών είναι σε τρομερή κατάσταση και παράλληλα ένας από τους βασικούς (αν όχι ο βασικότερος) πυλώνες στην επίθεση. Εμείς λοιπόν θα προτείνουμε το over 14,5 πόντοι σου έμπειρου σέντερ.

 

Πρόταση Ντούμπλιεβιτς over 14,5 πόντοι με απόδοση 1,80
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία