Προς το Under πηγαίνουν και τα δύο παιχνίδια στη Λιγκ 2 με και με τις τέσσερις ομάδες να είναι μαλωμένες με το γκολ.

 

 

Στιβενέιτζ-Ολνταμ

 

Μετά το 0-0 με την Κόλτσεστερ η Στιβενέιτζ την ξαναπάτησε την πεπονόφλουδα στην ήττα από την Πορτ Βέιλ με 1-0 και πάλι με γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο. Δεν έχει “σταυρώσει” νίκη στα τελευταία 10 παιχνίδια (0-6-4) ενώ σε αυτό το διάστημα έχει σκοράρει μόλις τρία γκολ, όντας όχι μόνο η χειρότερη επίθεση στην κατηγορία αλλά σε όλο το νησί, έχοντας βρει έξι φορές συνολικά δίχτυα !!! Παράλληλα, είναι χωρίς νίκη στα τελευταία πέντε εντός(0-3-2) !!

 

Η Ολνταμ, από την άλλη πλευρά , είναι και αυτή ,σε κακό φεγγάρι. Μετά απο τρεις ήττες κατάφερε να πάρει ισοπαλία στην έδρα της Μάκλσφιλντ(1-1) ,έχοντας και αυτή πρόβλημα εντός έδρας με ένα γκολ στα τελευταία τρία ματς. Με 27 βαθμούς, είναι στο +8 από την σωτηρία, ενώ μακριά από την έδρα της μετρά 2-2-2 στις έξι πιο πρόσφατες εξόδους της.

 

Προϊστορία: 2-0-2.

 

Εκτίμηση: Δύο προβληματικές ομάδες επιθετικά,περισσότερο βέβαια η Στιβενέιτζ. Προσωπικά θα πάω με Χ ημίχρονο.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ ημίχρονο

 

 

 

Μόρκαμπ -Πορτ Βειλ

 

Με μόλις μία νίκη σε εννιά παιχνίδια(1-3-5) η Μόρκαμπ είναι δεδομένο πως θα παλέψει για την σωτηρία της. Είναι στο – 5 απο τη σωτηρία και δεν εκμεταλλευεται την έδρα της έχοντας 2-2-2 στα έξι πιο πρόσφατα ,με τελευταίο το 1-1 με την Κόλτσεστερ.

 

Η Πορτ Βέιλ,έκανε μεγάλο διπλό στην έδρα της Στιβενέιτζ με γκολ του Ποουπ στο 88 από τα 11 βήματα. Είναι σε καλή κατάσταση με έξι αγώνες αήττητο (2-4-0),ενώ μακριά από την έδρα της μετρά 3-2-1. Με νίκη πάει στο μείον τρία από την 7η θέση.

 

Προϊστορία: 2-1-1.

 

Εκτίμηση: Η λογική του Under μοιάζει αρκετά καλή υπό την έννοια ότι δεν έχουν και πολύ το γκολ αμφότερες, σαν ποιότητα καλύτερη η Πορτ Βειλ.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Under η 2
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία