Νοκ άουτ ματς για την φάση των «16» του κυπέλλου, ανάμεσα στην 2ης κατηγορίας Μπρέντα και την Αϊντχόφεν, σημειώνοντας, πως σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι.

 


Επιτυχία σίγουρα για τη Μπρέντα, η παρουσία της και μόνο στην φάση των «16» του κυπέλλου, από την στιγμή που βασικός της στόχος είναι η άνοδος, σημειώνοντας πως στον 1ο γύρο επικράτησε στην έδρα της 3-2 της Έμεν και στον 2ο 1-0 στην παράταση, στην έδρα της 4ης κατηγορίας Σπάρτα Νάικερκ. Τελευταίο αγωνιστικό δείγμα, το 3-1 της Παρασκευής φιλοξενώντας τους νέους της Άλκμααρ, με το οποίο ανέβηκε στην 5η θέση και στο -7 από την πρώτη δυάδα. Άξιο αναφοράς πάντως, πως έχει εξασφαλίσει ήδη την συμμετοχή της στα πλέι οφ, λόγω του ότι έχει κατακτήσει την 1η περίοδο του πρωταθλήματος της 2ης κατηγορίας, έχοντας στόχο πλέον να βρεθεί στην πρώτη δυάδα της συνολικής βαθμολογίας και την απευθείας άνοδο. Με πρόβλημα, ο Ισπανός αριστερός μπακ, Χάβι Νομπλέγιας.


Στην άλλη πλευρά, απευθείας στον 2ο γύρο η ομάδα της Αϊντχόφεν, εκεί όμως όπου χρειάστηκε την παράταση για να επικρατήσει 2-1 στην έδρα της 3ης κατηγορίας GVVV Βίντεναλ. Μπροστά στο σκορ στο συγκεκριμένο ματς στο σαράντα ένα, με τον Μίτρογλου, το 1-1 από τη «μικρή» αντίπαλο της, στο ογδόντα τέσσερα, με το Ιατάρεν να δίνει την πρόκριση στην Αϊντχόφεν, τρία λεπτά πριν το φινάλε της παράτασης, αποφεύγοντας φυσικά την ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι. Τελευταίο αγωνιστικό δείγμα, το 1-1 της Κυριακής για το πρωτάθλημα στην έδρα της Φένλο, στο οποίο ισοφάρισε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ντάνφρις (φωτό), όντας πλέον στην 4η θέση και στο -6 από την πρώτη δυάδα. Χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για τη Μπρέντα και ισάριθμες για την Αϊντχόφεν, στις οκτώ μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Ρατ Βέρλεχ Στάντιον».


Χωρίς καμία απολύτως αξία, η απελπιστικά χαμηλή τιμή που συνοδεύει την Αϊντχόφεν, ειδικά σε ματς κυπέλλου, ειδικότερα στην έδρα ενός αξιόμαχου και χωρίς πίεση, αντίπαλου.

Πρόταση: G/G & Over 2,5

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία