Η Ευρωλίγκα κάνει διάλειμα, καθώς ήρθε η ώρα του Κυπέλλου και εμείς θα επικεντρωθούμε στο παιχνίδι του Προμηθέα με το Περιστέρι.

 

Οι Πατρινοί παίζουν στην έδρα τους και έχουν το πάνω χέρι. Έχουν βρει την χημεία τους και στην Ευρώπη είναι μια ανάσα από την πρόκριση στους 8 του EuroCup, ενώ εάν μπορέσουν να φτάσουν και στον τελικό, τότε θα μπορούμε να μιλάμε για μια ξεκάθαρη πρωτιά.

 

Εμείς θα στηρίξουμε την περίπτωση της νίκης του Προμηθέα και μάλιστα από το ημίχρονο, το οποίο μας δίνει και μια πολύ καλή απόδοση.

 

Πρόταση 1ημ./1τελ. με απόδοση 1.75

 

Πάμε τώρα στα ειδικά στοιχήματα και σε μια περίπτωση που το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι σε τρομερή φόφμα. Ο λόγος φυσικά για τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Ο έμπειρος σέντερ φορτώνει ακατάπαυστα τα αντίπαλα καλάθια. Έτσι λοιπόν κι εμείς θα σας προτείνουμε την περίπτωση του Over 13,5 πόντους

 

Πρόταση Μαυροκεφαλίδης Over 13,5 πόντοι  με απόδοση 1.80

 

Οι δύο ομάδες αρέσκονται στο να σουτάρουν πολλά τρίποντα στο παιχνίδι τους, καθώς αυτό αποτελεί και ένα από τα μεγάλα τους όπλα. Παρόλα αυτά η μεγάλη σημασία της αναμέτρησης κάνει την μπάλα πιο… βαριά, κάτι που μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο η τελευταία μας πρόταση από τον αγώνα θα είναι το Under 17,5 τρίποντα στην αναμέτρηση.

 

Πρόταση Under 17,5 τρίποντα με απόδοση 1.85
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία