Ώρα Εθνικής και ώρα για το πρώτο παράθυρο του Ευρωμπάσκετ 2021! Ας δούμε λοιπόν τις επιλογές μας από το παιχνίδι της Ελλάδας με την Βουργαρία.

 

Η Εθνική μας είναι καλύτερη, ακόμα και αν δεν έχει τους Ευρωλιγκάτους και τον Γιάννη. Η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου έχει τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι κόντρα στην γειτονική χώρα, έχει στόχο τη νίκη και η μοναδική μας απορία για το παιχνίδι είναι η διαφορά.

 

Με αυτό τον άξονα λοιπόν θα συνεχίσουμε και θα προτείνουμε τη νίκη της Ελλάδας με πάνω από 10,5 πόντους, το οποίο μας δίνει και μια εξαιρετική απόδοση.

 

Πρόταση Ελλάδα (-10,5) με απόδοση 1.95

 

Πάμε τώρα σε κάποια πιο ειδικά πράγματα στο παιχνίδι. Η Ελλάδα όπως είπαμε έχει τον πρώτο λόγο και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος έχει δημιουργήσει ένα σύνολο το οποίο μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά από μακριά. Για αυτό θα στηρίξουμε την επιλογή του OVER 152,5, επιλογή που μας δίνει και πολύ καλή απόδοση. Σε περίπτωση που το… φοβάστε αυτό, μπορείτε να κοιτάξετε κάποια πιο μικρή συγκομιδή. Πάντως οι διεθνείς μας, ειδικά από την στιγμή που αγωνίζονται μπροστά στο κοινό της Πάτρας αναμένεται να τα δώσουν όλα.

 

Πρόταση OVER 152,5 με απόδοση 2.20

 

 Λετονία – Βοσνία

 

Κλείνουμε με το άλλο παιχνίδι στον όμιλο της Εθνικής μας, στο οποίο η Λετονία θα αντιμετωπίσει την Βοσνία. Οι Λετονοί έχουν μεγαλύτερη παράδοση και θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες, ακόμα και αν σε αυτά τα παιχνίδια θα λείψουν τα αστέρια τους. Συνολικά θα προτιμήσουμε να πάμε σε μια ασφαλή επιλογή στη νίκη της Λετονίας, προσθέτοντας και ένα μικρό χάντικαπ το οποίο μπορεί να μας ανεβάσει αρκετά το ποντάρισμά μας.

 

Πρόταση Λετονία (-3,5) με απόδοση 1.70

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία