Οι πράσινοι είχαν θεματάκια το τελευταίο χρονικό διάστημα, την ώρα που η Μπαρτσελόνα είναι σε μια περίοδο που περνάει μια μικρή αγωνιστική κοιλιά, κάτι το οποίο είδαμε και στο Κύπελλο Ισπανίας.

 

Το ΟΑΚΑ αποτελεί σταθερά μια έδρα που δεν περνάει εύκολα κάποιος και εγώ προσωπικά δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στον κόουτς Πέσιτς. Συμπεριλαμβανομένων όλων αυτών και σε συνδυασμό με την μεγάλη απόδοση στη νίκη του Παναθηναϊκού λοιπόν, εμείς θα προτείνουμε τον άσσο, με την ελπίδα να πάμε ένα ωραίο ταμείο στο τέλος της ημέρας.

 

Πρόταση 1 με απόδοση 2.18

 

Αναφορικά με τα ειδικά στοιχήματα της Μπαρτσελόνα, θα σταθούμε στον Μπράντον Ντέιβις, ο οποίος είναι και ο παίκτης που έκανε μεγάλη ζημιά στον πρώτο γύρο. Το πρόβλημα με τον Ουάιλι παραμένει, την ώρα που ο Παναθηναϊκός σταθερά έχει θέμα στην άμυνα απέναντι στα πεντάρια των άλλων ομάδων. Έτσι, η επιλογή του  OVER 10,5 στον Αμερικανό δείχνει εξαιρετική.

 

Πρόταση Ντέιβιτς OVER 10,5 πόντοι με απόδοση 1.85

 

Πάμε αντίστοιχα και στο 5 του Παναθηναϊκού και συγκεκριμένα τον Γιωργο Παπαγιάννη. Ο Έλληνας σέντερ επιθετικά είναι σε τρομερή κατάσταση και μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω για την ομάδα του Παναθηναϊκού απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Μάλλον, ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ να το κάνει, εάν θέλει ο Παναθηναϊκός να έχει ελπίδες. Έτσι και εμείς θα σταθούμε στον Μπιγκ Πάπα και θα προτείνουμε το OVER 8,5 στο σκοράρισμά του.

 

Πρόταση Παπαγιάννης  OVER 8,5 πόντοι με απόδοση 1.80
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία