Ο ΠαναθηναΪκός θέλει να αφήσει πίσω του το ντέρμπι και αρχής γενομένης από το παιχνίδι κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, επιδιώκει να επιστρέψει στις νίκες.

 

Ας δούμε λοιπόν τις προβλέψεις μας για αυτό το παιχνίδι…

 

Αρχικά να ξεκινήσουμε από ένα σημαντικό δεδομένο. Ο Παναθηναϊκός, σε περίπτωση ήττας, φτάνει τα 4 σερί αρνητικά αποτελέσματα και παράλληλα μπαίνει σε μπελάδες αναφορικά με την πρόκρισή του στην 8άδα. Από την άλλη οι Ρώσοι προσπαθούν να εξασφαλίσουν μια θέση στην τετράδα, με το παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό να είναι ένα από εκείνα που έχουν ένα μεγαλο πρέπει για την ομάδα του στρατού.

 

Εμείς θα στηρίξουμε το πρέπει του Παναθηναϊκού και θα προτείνουμε τον άσσο, τον οποίο βρίσκουμε σε πολύ καλή απόδοση.

 

Πρόταση 1 με απόδοση 1.81

 

Το παιχνίδι είναι πολύ πιθανό να πάει ψηλά, αλλά όχι στον…θεό, με τις δύο ομάδες να καταστρώνουν τα πλάνα τους προκειμένου να καλύψουν Καλάθη και Τζειμς αντίστοιχα. Η πρότασή μας λοιπόν θα είναι το Under 174,5 πόντους.

 

Πρόταση UNDER 174,5 με απόδοση 1.75

 

Πάμε τέλος στα ειδικά στοιχήματα και συγκεκριμένα στον Γιώργο Παπαγιάννη. Ο σέντερ του Παναθηναϊκού έχει μόνο τον κουφό απέναντι του στο ύψος του και θεωρούμε πως μπορεί να κάνει την… δουλειά του. Θα σας προτείνουμε λοιπόν το Over 8,5 πόντους του Έλληνα σέντερ, επιλογή την οποία την βρίσκουμε και σε εξαιρετική απόδοση.

 

Πρόταση Παπαγιάννης OVER 8,5 με απόδοση 1.80
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία