Ώρα πρόκρισης για την ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει την Βόννη εκτός έδρας και θέλει τη νίκη για να πάει από τώρα στους «8» του Basketball Champions League.

 

Η Ένωση είναι καλύτερη ομάδα και μετά τη νίκη της στο ΟΑΚΑ θέλει να κάνει το δύο στα δύο και να αποδείξει την ανωτερότητά της, παίρνοντας από τώρα την πρόκριση στην επόμενη φάση.

 

Η απόδοση το 2 είναι χαμηλή, όμως είναι αρκετή για να μας στείλε ένα ικανοπιητικό ταμείο, ειδικά εάν τις προσθέσουμε και ένα μικρή χάντικαπ.

 

Πρόταση ΑΕΚ (-2,5) με απόδοση 1.71

 

Πάμε τώρα σε δύο ειδικά στοιχήματα, τα οποία έχουν να κάνουν με τους ηγέτες της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα θα ασχοληθούμε με τους Κιθ Λάνγκφορντ και Νίκο Ζήση.

 

Ο πρώτος είναι το μεγάλο όπλο της ΑΕΚ και θέλει να προσθέσει ακόμα μια καλή εμφάνιση στο παλμαρέ του, δείχνοντας πως ο τραυματισμός ανήκει στο παρελθόν.

 

Εμείς θα στηρίξουμε λοιπόν αυτή την επιλογή και συγκεκριμένα το Over 19,5 πόντοι.

 

Πρόταση Λάνγκφορντ Over 19,5 πόντοι με απόδοση 1.85

 

Από την άλλη ο Νίκος Ζήσης έχει δείξει πως η ποιότητά του είναι πιο πάνω από το επίπεδο της διοργάνωσης, με τον πολύπειρο γκαρντ να βγαίνει μπροστά και να κάνει σπουδαία δουλειά το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

 

Με τον Λάνγκφορντ να έχει επιστρέψει, ο ίδιος θα έχει το μυαλό του περισσότερο στην δημιουργία, οπότε οι Over 5,5 ασίστ φαντάζουν ιδανική επιλογή.

 

Πρόταση Ζήσης Over 5,5 ασίστ με απόδοση 1.85
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία