Σε ρόλο φαβορί η Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ φιλοξενώντας την Σλάβια Μοζίρ, ψάχνοντας το τρίποντο που θα της δώσει την ευκαιρία να διατηρήσει ή και να μειώσει, ανάλογα φυσικά με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, την απόσταση που την χωρίζει από την κορυφή.


Λευκή ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Βιτέμπσκ, σε ένα ματς στο οποίο η μοιρασιά των βαθμών άφησε, βάσει εικόνας, πικρή γεύση στην Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ και στην προσπάθεια που κάνει να μειώσει ακόμα περισσότερο την απόσταση που την χωρίζει από την κορυφή. Κυρίαρχος η Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ στο μεγαλύτερο μέρος του συγκεκριμένου ματς, στο οποίο δεν απειλήθηκε ουσιαστικά και στο οποίο όμως δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε κάποιο ή κάποια τέρματα, την υπεροχή της και τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Τιμωρημένος για σήμερα, ο αμυντικός Χαντάρκεβιτς, ο οποίος αποβλήθηκε στο φινάλε του ματς με την Βιτέμπσκ.


Στον αντίποδα, 0-0 την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την πρωτοπόρο Τορπέντο Ζοντίνο, βλέποντας το αποτέλεσμα αυτό να φέρνει την Σλάβια Μοζίρ στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη, εξαφανίζοντας από νωρίς ουσιαστικά τους όποιους φόβους υπήρχαν για εμπλοκή της στη μάχη της παραμονής. Λιγοστές οι καλές στιγμές τόσο για την Σλάβια Μοζίρ όσο και την Τορπέντο Ζοντίνο στο μεταξύ τους ματς, στο οποίο οι δύο ομάδες προσπάθησαν περισσότερο να διασφαλίσουν τον ένα βαθμό και στο οποίο απείλησαν κυρίως με ακίνδυνα μακρινά σουτ. Χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Προϊστορία: Έξι νίκες για την Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ, σε ισάριθμα ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Σλάβια Μοζίρ.


Φαβορί και με καλή προϊστορία την τελευταία δεκαετία η Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ φιλοξενώντας την Σλάβια Μοζίρ, αλλά αρκετά χαμηλή η τιμή που την συνοδεύει. Ψάχνοντας κάτι πιο ελκυστικό, το ειδικό στοίχημα των λίγων τερμάτων η επιλογή μου, εκτιμώντας πως η Σλάβια Μοζίρ θα προτιμήσει τον «κλεφτοπόλεμο» στο σημερινό ματς.

Πρόταση: Under 2,5
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία