Το πρώτο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, το οποίο βρίσκει τόσο την Σλάβια Μοζίρ όσο και την Γκοροντέγια με 11 βαθμούς και στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη και την προτελευταία στον βαθμολογικό πίνακα, Σμολέβιτσι.

 


Ένας μόλις βαθμός για την Σλάβια Μοζίρ στις δύο αγωνιστικές που προηγήθηκαν, με 0-0 αρχικά φιλοξενώντας την Τορπέντο Ζοντίνο και 0-2 την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ, με θετικό πάντως, το +7 που προαναφέρθηκε από την επικίνδυνη ζώνη. Παθητική εμφάνιση για την Σλάβια Μοζίρ στο ματς στην έδρα της Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ, στο οποίο δεν απείλησε σχεδόν καθόλου και στο οποίο το τελικό 0-2 είναι κολακευτικό, τουλάχιστον βάσει των πολλών ευκαιριών που είχε η αντίπαλο της. Μία νίκη (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 2-1), δύο ισοπαλίες (Ρουκ Μπρεστ 0-0, Τορπέντο Ζοντίνο 0-0) και μία ήττα (Μινσκ 1-3) για την Σλάβια Μοζίρ, σε τέσσερα ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ τιμωρημένος για σήμερα, ο 20χρονος μπακ – χαφ Μάλκεβιτς.


Στον αντίποδα, τέσσερις αγωνιστικές χωρίς τρίποντο, μετά και το 1-3 της περασμένης εβδομάδας στην έδρα της Τορπέντο Ζοντίνο, με θετικό πάντως και για την Γκοροντέγια, το +7 από την επικίνδυνη ζώνη. Μετριότατη η εικόνα της Γκοροντέγια στο ματς με την Τορπέντο Ζοντίνο, το οποίο «τέλειωσε» ουσιαστικά στο πενήντα τρία, χρονικό σημείο όπου η αντίπαλος της βρέθηκε με προβάδισμα δύο τερμάτων αλλά και με αριθμητικό πλεονέκτημα. Η μείωση του σκορ στην συνέχεια για την Γκοροντέγια, κόντρα στην ροή του αγώνα, στο εβδομήντα τέσσερα, αλλά το τρίτο τέρμα της Τορπέντο Ζοντίνο, τρία λεπτά αργότερα, επανέφερε τις ισορροπίες στο συγκεκριμένο ματς. Δύο νίκες (Μπελσίνα 1-0, Ενερτζέτικ 1-0), μία ισοπαλία (Ρουκ Μπρεστ 1-1) και δύο ήττες (Βιτέμπσκ 0-1, Τορπέντο Ζοντίνο 1-3) για την Γκοροντέγια, σε πέντε ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο μέσος Σαζόνοβιτς.


Προϊστορία: Μία νίκη για την Σλάβια, δύο για την Γκοροντέγια και ισάριθμες ισοπαλίες, στις πέντε μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο Μοζίρ.


Απαγορευτική η προσέγγιση σημείου, μιλώντας για μονομαχία δύο απρόβλεπτων και ταυτόχρονα ισάξιων, σχεδόν, ομάδων.

Πρόταση: G/G

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία