Η μάχη των backhands με το ένα χέρι είναι εδώ! Το φαινόμενο, Στέφανος Τσιτσιπάς, έρχεται αντιμέτωπος με τον Ρισάρ Γκασκέ στον πρώτο τους αγώνα στο τουρνουά Ultimate Tennis Showdown που διοργανώνεται στην Ακαδημία του Πατρίκ Μουράτογλου στη Νότια Γαλλία. Αναμένεται ένας πολύ ενδιαφέρον αγώνας που θα μας προσφέρει όλες τις συναρπαστικές στιγμές τένις που έχουμε χάσει τους τελευταίους μήνες.

 

Ο Έλληνας τενίστας διαμένει στην Ακαδημία τένις του Μουράτογλου τις τελευταίες εβδομάδας όπου πραγματοποιεί τις προπονήσεις του. Αυτή τη στιγμή ο 21χρονος, βρίσκεται στο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης ενώ έπαιξε τον τελευταίο του αγώνα στις 7 Μαρτίου έχοντας κερδίσει με 6-2,6-1 τον Φιλιππινέζο Τζέισον Πατρομπον για το Davis. Συνολικά, από την αρχή της σεζόν μέχρι τη διακοπή λόγω κορονοϊου έχει ρεκόρ 11 νίκες και 5 ήττες.

 

Από την άλλη πλευρά,ο 33χρονος Γάλλος βρίσκεται στο Νο50 της παγκόσμιας κατάταξης. Ο τελευταίος του αγώνας ήταν στις 27 Φεβρουαρίου όταν γνώρισε την ήττα με 6-3,6-3 από τον Γκαέλ Μονφίς στο Ντουμπάι.

 

Head-to-Head: Οι δυο τενίστες έχουν αναμετρηθεί άλλες δυο φορές μετρώντας από μία νίκη ο καθένας.Την τελευταία φορά που ήρθαν αντιμέτωποι ήταν τον Ιούνιο του 2018 όπου ο Γκασκέ είχε κερδίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά με 7-6,7-6. 

 

Πρόταση:Νικητής Στέφανος Τσιτσιπάς

 

 

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία