Δύο αγωνιστικές για το φινάλε και μαθηματικές οι όποιες ελπίδες υπάρχουν στην Σεν Γκάλεν για να «κλέψει» το πρωτάθλημα από την Γιουνγκ Μπόις, ενώ υποβιβασμένη και για την τιμή των όπλων η Ξαμάξ.

 


Επικράτηση με 3-1 την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της Ζυρίχης, με την Σεν Γκάλεν να διατηρεί το -5 από την Γιουνγκ Μπόις, ελπίζοντας στις δύο αγωνιστικές που απομένουν στην πολύ μεγάλη ανατροπή. Πιο συγκεκριμένα πέρα από το τρίποντο στο σημερινό ματς, θα πρέπει να ηττηθεί η Γιουνγκ Μπόις την ίδια ώρα στην έδρα της Σιόν και να επικρατήσει στην συνέχεια η Σεν Γκάλεν την τελευταία αγωνιστική στο μεταξύ τους ντέρμπι στην Βέρνη. Μπροστά στο σκορ η Σεν Γκάλεν στο ματς στην έδρα της Ζυρίχης με πέναλτι στο δεύτερο μόλις λεπτό, με την «απάντηση» όμως από τους γηπεδούχους να έρχεται στο δεκαέξι. Ευκαιρίες στην συνέχεια και από τις δύο πλευρές, με την Σεν Γκάλεν όμως να είναι πιο αποτελεσματική, φτάνοντας στο 2-1 στο τεσσαρακοστό όγδοο λεπτό. Κυρίαρχος ακολούθως η Σεν Γκάλεν μετά το δεύτερο τέρμα της, «τελειώνοντας» οριστικά το ματς στο εβδομήντα πέντε, καθώς εκμεταλλεύτηκε το αδικαιολόγητο μπλακ άουτ της Ζυρίχης. Δέκα νίκες, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες για την Σεν Γκάλεν, σε 17 ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Στην άλλη πλευρά, 1-4 την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Σερβέτ, με το αποτέλεσμα αυτό να στέλνει και μαθηματικά την Ξαμάξ στην 2η κατηγορία. Δύο πρόσωπα για την Ξαμάξ στο συγκεκριμένο ματς, βλέποντας να είναι ανταγωνιστική στο 1-1 του πρώτου ημιχρόνου, αλλά απογοητευτική στην επανάληψη, καθώς πέταξε λευκή πετσέτα μετά τα δύο τέρματα της Σερβέτ στις αρχές τους δεύτερου ημιχρόνου, στο τεσσαρακοστό έκτο και το πεντηκοστό τρίτο λεπτό. Τρεις νίκες, επτά ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες για την Ξαμάξ, σε 17 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Μαλαντιέρ», ενώ τιμωρημένοι για σήμερα οι στόπερ Ος και Τσεμαϊλί.


Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για την Σεν Γκάλεν, μία για την Ξαμάξ και μία ισοπαλία, στις έξι μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την πρώτη.


Δεν ανακαλύπτω την Αμερική λέγοντας πως φαβορί στο συγκεκριμένο ματς είναι η Σεν Γκάλεν. Χωρίς όμως αξία η τιμή που την συνοδεύει, επιλέγοντας ειδικό στοίχημα τερμάτων, για κάτι φυσικά πιο ελκυστικό.

Πρόταση: Over 3,5
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία