Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον στο ματς στο «Λίλο Ντελ Ντούκα», με την Άσκολι να ψάχνει το τρίποντο που θα την διατηρήσει στην κατηγορία, την στιγμή που η πρωταθλήτρια Μπενεβέντο έχει στόχο, αν βέβαια υπάρχει, το δωδέκατο «διπλό» στο φετινό πρωτάθλημα.

 


Ήττα με 0-1 την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Πίζα, με θετικό πάντως για την Άσκολι, πως διατηρήθηκε, έστω και οριακά, πάνω από την γραμμή των μπαράζ παραμονής. Στο +1 τόσο από την Περούτζια όσο και την Πεσκάρα, κρατώντας φυσικά την τύχη στα χέρια της, ενώ στο +3 και από την Κοζέντσα, της οποίας μάλιστα υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας. Με νίκη φυσικά στο σημερινό ματς αποφεύγει τα μπαράζ παραμονής, ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να περιμένει τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Εννέα νίκες, πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες για την Άσκολι, σε 18 ματς στο πρωτάθλημα στο «Λίλο Ντελ Ντούκα», ενώ πάγια πλέον η απουσία του επιθετικού Μπερέτα.


Στην άλλη πλευρά, 0-1 φιλοξενώντας την Κιέβο, με την απουσία κινήτρου αλλά και τις αλλαγές που πραγματοποίησε στο αρχικό σχήμα ο 46χρονος Φίλιππο Ιντζάγκι, να μην αποτελούν άλλοθι για την πρώτη ήττα της Μπενεβέντο στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της. Γενικότερα πάντως, περίπατος από τη Μπενεβέντο στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς βρίσκεται στο +15 από την 2η στον βαθμολογικό πίνακα Κροτόνε, ενώ στόχος πλέον, αν φυσικά υπάρχει, οι 12 εκτός έδρας νίκες που θα είναι αριθμός ρεκόρ. Έντεκα νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες για τη Μπενεβέντο, σε 18 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης, αναμένοντας λογικά και πάλι αλλαγές, όπως συνηθίζει το τελευταίο διάστημα ο Ιντζάγκι.


Προϊστορία: Μία νίκη για τη Μπενεβέντο, το 3-0 του 2014 και δύο ισοπαλίες, το 1-1 του 2017 και το 2-2 του 2019, σε τρία ματς την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Άσκολι.


Το βαθμολογικό κίνητρο δίνει εκ πρώτης όψεως προβάδισμα στην Άσκολι. Παρόλα αυτά, το στοίχημα είναι πρωτίστως παιχνίδι τιμών και αξιολογώντας το συγκεκριμένο σετ, αυτή του «άσου» είναι πολύ χαμηλή, ειδικά από την στιγμή που είναι άγνωστες οι προθέσεις της Μπενεβέντο, που ακόμα και με τις «ρεζέρβες» μπορεί να πάρει αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε έδρα.

Πρόταση: Over 2,5
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία