Σπουδαίο βαθμολογικά ματς στο «Μπενίτο Στίρπε», ανάμεσα στην Φροζινόνε και την Πίζα, με τις δύο ομάδες να έχουν στόχο τη νίκη που θα της φέρει στα πλέι οφ ανόδου. Η ηττημένη, αν βέβαια υπάρξει, θα πρέπει να περιμένει τα αποτελέσματα των υπολοίπων.

 


Ήττα με 0-1 στην έδρα της 2ης στον βαθμολογικό πίνακα και αδιάφορης ουσιαστικά Κροτόνε, βλέποντας την Φροζινόνε χωρίς τρίποντο για πέντε συνεχόμενες αγωνιστικές και με κίνδυνο να βρεθεί εκτός των πλέι οφ ανόδου, την στιγμή που έδειχνε «σίγουρη» για την πρώτη οκταδα. Σε τριπλή ισοβαθμία αυτή την στιγμή με την σημερινή της αντίπαλο αλλά και την Κιέβο και στο +1 από την Σαλερνιτάνα και το +2 από την Έμπολι, οι οποίες παίζουν όμως με τις αδιάφορες Σπέτσια και Λιβόρνο, αντίστοιχα. Δέκα νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες για την Φροζινόνε, σε 18 ματς στο πρωτάθλημα στο «Μπενίτο Στίρπε», ενώ τιμωρημένος για σήμερα, ο Σλοβένος στόπερ Κράιντς.


Στην άλλη πλευρά, σπουδαίο 1-0 φιλοξενώντας την Άσκολι, με τέρμα του Σιέγκα στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (45΄), το οποίο διατήρησε την Πίζα, έστω και οριακά, στην πρώτη οκτάδα του βαθμολογικού πίνακα. Σε τριπλή ισοβαθμία όπως προαναφέρθηκε με την Κιέβο και την σημερινή της αντίπαλο, ενώ στο +1 από την Σαλερνιτάνα και το +2 από την Έμπολι. Τέσσερις νίκες, έξι ισοπαλίες και οκτώ ήττες για την Πίζα, σε 18 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Προϊστορία: Δύο νίκες για την Φροζινόνε, μία για την Πίζα και μία ισοπαλία, στις τέσσερις μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Μπενίτο Στίρπε».


Το σετ των τιμών δεν λέει την αλήθεια, καθώς ο παράγοντας έδρα δεν δικαιολογεί από μόνος του τον τίτλο του φαβορί στην Φροζινόνε, τόσο λόγω φόρμας όσο φυσικά και του χαρακτήρα που έχει η σημερινή αναμέτρηση με την Πίζα.

Πρόταση: X2
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία