Τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Ελβετίας και τυπικής διαδικασίας η μονομαχία ανάμεσα στην Γιουνγκ Μπόις και την Σεν Γκάλεν, καθώς η ομάδα της Βέρνης με το 1-0 της Παρασκευής στην έδρα της Σιόν, διατήρησε το +5 από την σημερινή της αντίπαλο και πανηγύρισε τον τρίτο της συνεχόμενο τίτλο.


Πέντε συνεχόμενες νίκες για την Γιουνγκ Μπόις, μετά και το 1-0 της Παρασκευής στην έδρα της Σιόν, με την ομάδα της Βέρνης να επιβεβαιώνει στο τελευταίο κομμάτι του πρωταθλήματος, πως δεν πρέπει να υποτιμάς την καρδιά του πρωταθλητή, δίνοντας ένα καλοπληρωμένο μάθημα στην σημερινή της αντίπαλο. Το τέρμα του Μάρτινς στο δέκατο τέταρτο λεπτό, ήταν αρκετό για να της δώσει το τρίποντο στο ματς με την Σιόν, με το 1-0 να μην αλλάζει, παρά το γεγονός πως υπήρχαν στην συνέχεια, πολλές και σημαντικές ευκαιρίες εκατέρωθεν. Δεκαπέντε νίκες και δύο ισοπαλίες για την πρωταθλήτρια Γιουνγκ Μπόις, σε 17 ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Στον αντίποδα, 6-0 φιλοξενώντας την υποβιβασμένη Ξαμάξ, βλέποντας την Σεν Γκάλεν να ασελγεί σε «πτώμα», ξεσπώντας για την απώλεια του τίτλου, στο άκουσα φυσικά πως την ίδια ώρα η Γιουνγκ Μπόις επικρατούσε στην έδρα της Σιόν. Στόχος πλέον, αν βέβαια υπάρχει, να σπάσει το εντός έδρας αήττητο της πρωταθλήτριας Γιουνγκ Μπόις και να ολοκληρώσει φυσικά το πρωτάθλημα με ψηλά το κεφάλι, σημειώνοντας πως «ταφόπλακα» στη μάχη του τίτλου, αποδείχθηκε ουσιαστικά το προ τριών αγωνιστικών βαρύτατο 0-5 φιλοξενώντας την Βασιλεία. Δέκα νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες για την Σεν Γκάλεν, σε 17 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.


Προϊστορία: Δεκαπέντε νίκες για την Γιουνγκ Μπόις και τέσσερις ισοπαλίες, σε 19 ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Σεν Γκάλεν, σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).


Εντυπωσιακή αναμφίβολα η προϊστορία της τελευταίας δεκαετίας για την Γιουνγκ Μπόις φιλοξενώντας την Σεν Γκάλεν, εκτιμώντας πως η ομάδα της Βέρνης δεν έχει λόγο να δείξει αδιαφορία στο σημερινό ματς, παρά το γεγονός πως πανηγύρισε από την προηγούμενη αγωνιστική το τρίτο της συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Πρόταση: 1
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία